Katarzyna Leoniewska Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 znam lepsze sposoby niż liczenie par oczu które przypadkiem mogą cię zobaczyć prawdziwą taniec w za wysokich szpilkach krok pewny do pierwszego złamania obcasów czasami zapominasz się i przestajesz mówić szczelina między głosem a prawdą jeśli nie zatrzaśniesz drzwi na czas możesz być prawdopodobna
Emu Rouge Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 znam lepsze sposoby niż liczenie par oczu które przypadkiem mogą cię zobaczyć czasami zapominasz się i przestajesz mówić szczelina między głosem a prawdą jeśli nie zatrzaśniesz drzwi na czas możesz być prawdopodobna to jest ok. Reszta chyba mniej, wg mnie. Z formalnych rzeczy razi mnie 'prawdziwą' zestawione z 'prawdą' trochę dalej. Fragment z tańcem nie pasuje mi do pozostałego tekstu, ale to pewnie kwestia wysoce subiektywna. pozdr aga
węzeł wietrzny Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 znam lepsze sposoby niż liczenie par oczu które przypadkiem mogą cię zobaczyć prawdziwą a jednak to "prawdziwą" wydaje się być tu b. ważne pozdrawiam:)
JacekSojan Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 rozumiem tekst, bo drzemie tu problem ontologiczny - prawda, czyli rzeczywistość , którą nie jest tak łatwo zidentyfikować, zwłaszcza, że jak sugeruje tekst - my jesteśmy tą prawdą...zatem inetelektualnie nie jest to banalne; ale poetycko mało pociągające - artyzmu za grosz... J.S
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zazwyczaj odbierałam odwrotne zarzuty - więc nie będę narzekać ;P
emil_grabicz Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Są różne typy kobiet. Nimfomanki, cichodajki, święte, jak Matka Teresa, uwodzicielki, Dominy, ale najgorsze są "udawaczki" na tzw. wybiegu do "kariery" na męskich barkach i nie tylko. Spodobał mi się ten wiersz, bo jest prawdziwy i opowiada o labiryncie życia - życia za wszelką cenę. Pozdrawiam Cię Kasiu... :)
Rachel_Grass Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dla mnie tylko tyle, przerzutnia jak z nut ;)
BARBARA_JANAS Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 bezbronnie możesz być prawdopodobna... kupuję ten wiersz...Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi