aluna Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 co zedrzeć abyś dostrzegł światło Rentgen nie pokaże wnętrza przelicznik uczuć ujemny dodatni zakopany w chorym duchu tylko wiara osusza rozlewiska ludzka skrajność wątpi kręcimy się w kółko od nadziei do nadziei zaglądając w duszę Bogu
Krzysztof_Kurc Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 choć błądzimy od nadziei do nadziei tak się odczytało bo gryzło mi się to "dlaczego" z wymową wcześniejszych i późniejszych wersów. Ale to tylko moje czytanie. Pozdrawiam ciepło KKK
teresa943 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "pokaże" od pokazać, czy "pokarze" od karać? - albo ort. albo i nie... Aniu, najmocniej przepraszam, ale poczułam nieodpartą chęć poczytania po swojemu, bo zainspirowałco zedrzeć abyś dostrzegł światło Rentgen nie pokaże wnętrza przelicznik uczuć ujemny dodatni zakopany w chorym duchu tylko wiara osusza rozlewiska ludzka skrajność wątpi kręcimy się w kółko od nadziei do nadziei zaglądając w duszę Bogu Nie gniewasz się? Ściskam! Krysia
aluna Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Krzysztofie za Twoje czytanie!Całe życie jest poszukiwaniem rozwiązań ,prostrzych ,trudniejszych...!Po prostu nazwałam to błądzeniem od nadziei do nadziei! Serdecznie!
aluna Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Dziękuje Droga Krysiu za przemyślaną redakcje, wiersz...cały zabrałam! Serdeczności!
Danka Kot Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 [ komentarz został usunięty przez administrację portalu ]
aluna Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko dziękuje za podobanie! Uściski serdeczne!
aluna Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Danusiu dziękuje za ciekawy i uroczy!!! Ściskam!
aluna Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Dziękuje Grubasku za miłe!!! Serdecznie!
nervous Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 dobór słów na plus, hell yeah :]
aluna Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to ..miłych ...snów...! Serdecznie!
Rekomendowane odpowiedzi