aluna Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 daję z siebie co mogę literuję słowa proste po mimo składam trudne niepowtarzalne dla każdego z osobna tak bezpieczniej omijam niezrozumiałe mdłe szacunku dla bliskich i nie tylko nigdy dość
Danka Kot Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 [ komentarz został usunięty przez administrację portalu ]
aluna Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Danusiu za miłe...i ciekawy...! Serdeczności!
Judyt Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 tu też fajnie, przemyślnie; J.
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...myślę to samo.
aluna Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Judytko za fajny! Pozdrawiam słonecznie!
aluna Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...myślę to samo. Dziękuje Mirosławie za czytanie! To jak mam to zapisać ...bo tak szczerze tego nie widzę? Pozdrowionka!
Rekomendowane odpowiedzi