aluna Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 zdarte ubranie nagość kobiety zawstydzona
Orston Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj...
aluna Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj... Marku ...oj ...?groźba?! Serdecznie!
Orston Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj... Marku ...oj ...?groźba?! Serdecznie! No co Ty, Aniu! Jaka groźba? Tekst tylko niepokojący. Bo "zdarte" można oprócz biedy, skojarzyć też z przemocą. Pozdrowionka serdeczne :)
aluna Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marku ...oj ...?groźba?! Serdecznie! No co Ty, Aniu! Jaka groźba? Tekst tylko niepokojący. Bo "zdarte" można oprócz biedy, skojarzyć też z przemocą. Pozdrowionka serdeczne :) Chodziło mi Marku ...zdarte ...rozbierane w pośpiechu...! Serdeczności!
Orston Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No co Ty, Aniu! Jaka groźba? Tekst tylko niepokojący. Bo "zdarte" można oprócz biedy, skojarzyć też z przemocą. Pozdrowionka serdeczne :) Chodziło mi Marku ...zdarte ...rozbierane w pośpiechu...! Serdeczności! No rozumiem, ale spójrz obiektywnie na tekst. Jednak czuć przemoc.
aluna Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Wiem ...wiem Marku...rozbierając w nieładzie, chaotycznie ...zdzieranie...jak dla mnie! Serdecznie!
Orston Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozumiem :) Chyba jestem zbyt przewrażliwiony ;) Pozdro
bazyl_prost Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 nie to napewno jakiś włóczęga kogoś oczarował zapachem wiatru
Rekomendowane odpowiedzi