Krzysztof_Kurc Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Nikt nie zakreślił koła nad nami i wiosny nie będzie Pod jakim kątem słońce ma patrzeć na słabość naszą? Pełni wołanie w bezsenności świat okno otwiera i nakazuje patrzeć źrenic pełną średnicą w tajemnice nocy i jeszcze spać nie dajesz obowiązkiem istnienia a ja słów nie znajduję i związków bukietów Gdzieś samoistnie podświadomości zguby linę przeciągają na twoją połowę uczucia Nadchodzi niechciany stan przesilenia
Baba_Izba Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Ładny wiersz, z nutką zadumy, nad "niechcianym stanem przesilenia", budzi skojarzenia. Pozdrawiam - baba
teresa943 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Krzysztofie, cóż mogę rzec? Chyba tylko, że wiersz dotknął głęboko swoją wymową i za to Ci dziękuję, a nawet proszę o jeszcze :) I bardzo ładnie to wyszło. Serdecznie pozdrawiam - Krysia
Danka Kot Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 [ komentarz został usunięty przez administrację portalu ]
aluna Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Daje czytelnikowi do myślenia , atak ma być! Serdecznie!
okruszek i orzeszek Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Z przyjemnością czytaliśmy. Ładnie piszesz Krzysztofie. Pozdrawiamy :)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Budzenie skojarzeń i uczuć jest chyba najważniejsze. Bez nich słowa są nic warte. Tak myślę. Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak zawsze cieszy mnie że czytałaś i podobało Ci się. Dzięki Krystyno, pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trochę inaczej. Nie tak malarsko. Mniej kolorów. Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wróciłem w tym wierszydle do wcześniejszego sposobu pisania. Może jednak nie jest takie tragiczne jak mi się wydawało. Miło, że wracasz by przeczytać jeszcze raz. Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się że mogłaś znaleźć coś dla siebie w wierszydle. Pozdrawiam Aluno ciepło KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też czytam z przyjemnością Wasze wiersze, są ciepłe i jasne. Pozdrawiam serdecznie KKK
Judyt Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trochę inaczej. Nie tak malarsko. Mniej kolorów. Pozdrawiam KKK no to nic jak stan przesilenia to pewnie mieszanie się barw z tego też fajnie wychodzi, serdecznie J. dziś co prawda tylko stolik pomalowany zawsze coś
Rekomendowane odpowiedzi