_Marienka_ Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 wzrok spoczął na pieczęci widniejącej w oznaczonym miejscu bez względu na przepaść dzielącą ich dwoje zrodził się układ pomiędzy ze względu na już dokonane w perspektywie sprzeczności dawno oswojone
f.isia Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziwaczny wzorek udziergałaś ze słów :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Czytałem, pozdrawiam.
Bernadetta1 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 tak...czasem nie potrafie pisac konkretniej, bo wiersz sam w sobie do mnie nie przemawia.pozdrawiam
paper_doll Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i? Sztuka dla sztuki niekoniecznie do mnie trafia, choć są ludzie którzy lubią pisactwo-ogólnie. Moim zdaniem - raczej słabo. P
emil_grabicz Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Jeżeli to układ między mężczyzną a kobietą, to pieczęć jawi się kształtem malutkiej istotki, przez którą niejeden układ jest respektowany i podtrzymywany. Tekst ma wtedy sens i nie razi jego zawiły werbalizm. Jeżeli się mylę Marianno, to popraw błądzącego Emila we mgle domysłów i skojarzeń. Pozdrawiam poświątecznie z podwyższonym holesterolem i niezamierzonym opadem... hahaha :)
emil_grabicz Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Nie dałaś się nabrać na ten "holesterol" przez samo "h", a już myślałem, że trochę się podroczymy... sprytna i tajemnicza, ta Marianna. Już skórki z czosnkiem przygotowałem. Za błędną interpretację wiersza będę się pocierał chyba do zmierzchu... cha, cha, cha Pozdrawiam serdecznie czujną, jak zwykle Mariannę :)
paper_doll Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i? Sztuka dla sztuki niekoniecznie do mnie trafia, choć są ludzie którzy lubią pisactwo-ogólnie. Moim zdaniem - raczej słabo. P czasem chodzi o czytelność i wagę treści A to już zależy komu. P.
Rekomendowane odpowiedzi