Krzysztof_Kurc Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Przez niespotykanie zimowe rękawiczki nieufności zaspało spojrzenie w wyczekiwaniu Przez stołu granicę za krótkie ramiona dotkliwie samotne ciszą uśpione Przez twojej twarzy szybę widzę brzeg stawu z uporem odpycha zieloną wyspę
Danka Kot Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 [ komentarz został usunięty przez administrację portalu ]
aluna Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Drogi Krzysztofie wszystkie granice można przekroczyć...!!! Dumę w kieszeń...i walczyć o to co najważniejsze! Uściski!
teresa943 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 piszesz to, co czujesz, dlatego treść dotyka serca... lubię to Twoje pisanie, ponieważ w nim złowiona chwila wydaje się namacalna i przez to osobista... podoba mi się :) serdecznie pozdrawiam
Krzysztof_Kurc Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślę, że wiersze muszą pozwalać na różne interpretacje zawartych w nich myśli. Czy są ciężkie? Nie wiem. Staram się by były czytelne. Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Duma już dawno w kieszeni. Miło, że czytałaś. Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, że to moje skrobanie podoba Ci się. Pewnie mamy podobne spojrzenie na świat. Nie potrafię pisać o rzeczach, które są mi obojętne. Pozdrawiam serdecznie KKK
Danka Kot Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 [ komentarz został usunięty przez administrację portalu ]
Judyt Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 wyczytuję zimność i oschłość, dobrze oddane w wierszu; J. płoniaście
maria nika Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 przez stołu granicę za krótkie ramiona dotkliwie samotne **** ciągle czegoś szukamy na coś czekamy na kogoś ...w przytuleniu za krótkich ramion dalekich...ukoić Podoba się...Pozdrawiam
Krzysztof_Kurc Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło że zajrzałaś Judyto. Pozdrawiam wieczornie KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niestety nawet kiedy czasem znajdziemy... bywa że trzeba oddać. Pozdrawiam KKK
Roxana M. Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ten fragment jest genialny...... Nigdy bym na to nie wpadła! :)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ten fragment jest genialny...... Nigdy bym na to nie wpadła! :) Miło mi że Ci się podoba. Próbuję uchwycić chwile tak jak je widzę, czasami w wyobrażni, czasami w rzeczywistości. Pozdrawiam KKK
Rekomendowane odpowiedzi