kunoichi Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 w twoim ziejącym tytoniem swetrze umieram na raka zrzucam swój ciężar z pomostu na dno miasto przymknęło zaspane oko lekarz wciąż mi zarzuca że od miesiąca leżę w łóżku nikt nie wołał mnie na śniadanie jestem sama w sobie pogrążona zamknięta w rozmyślaniach kim jestem? jestem tym czym nie jestem przełom! kwasiczny Ateną która próbuje zjeść głowę ojca wcale nie smakuje jak kapusta
aluna Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Mam nadzieję że nie dotyczy osobiście autora??? Wiersz przeszywa na wskroś! Pozdrawiam!
kunoichi Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 kto by się autorem przejmował ;)
aluna Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 A jakże czytający...i moja skromna osoba...ale empatyczna!!! Mam nadzieję że mi odpowiesz?! Uściski!
kunoichi Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 to nie jest istotna tutaj kwestia. niech to pozostanie moja tajemnica. ;) pozdr.
aluna Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szanuję!!! Uściski!
teresa943 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Tytuł sugeruje walkę o przeżycie. Wiersz emocjonalny, ale ciekawie napisany. Budzi zainteresowanie i pozostawia refleksje, tym bardziej, że takie sytuacje nie są mi obce. Wg mnie dobry wiersz. Serdecznie pozdrawiam :)
kunoichi Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ja jakoś nie widzę walki o przeżycie ale dziękuję :) głuptasie, masz rację. ja uważam, że pierwsza ujdzie, chociaż muszę to opracowac inaczej, miasto przymknęło zaspane oko - jest ok, trzecia w porządku, puenta jako jedyna zostaje niezmieniona, a reszta całkowicie inaczej musi byc ujęta. sama sobie wiersz oceniam ... ech.
kunoichi Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 zgadzam się z Tobą :) zawsze się tak kończy ;p
Rekomendowane odpowiedzi