Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Mózgi na bok ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuję odmóżdzających, rozluźniających filmów.
Odstresowujących.

Nie pomaga mi nawet mój ulubiony zestaw Marvela - "Spiderman" 1,2,3, "Fantastyczna czwórka" 1 i 2, "Iron Man", wszystkie części "X-menów" ani "Daredevil"...

Poradźcie swoje "pozycje" ;)

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

ja mam ten sam zestaw z wyjątkiem "Daredevila" (bueee) + Batman i Superman Returns
ostatnio odmóżdżyłem się Wolverinem,
Dobry chyba w te klocki jest (na mnie w każdym razie działa) Guy Ritchie - ostatnio RocknRolla, albo Transporter - zupełnie bezsensowne łubudu w, na, pod i przy samochodach,
podobnież Fast and Furious - tyle że trochę mniej łubudu, ale tyle samo pifpaf i bum.
I tyleż na razie, ale się skupię i na pewno z czymś jeszcze przylezę

Żadnych seriali - wymagam minimalnej, ale zawsze jednak, gry aktorskiej.

"Batman" zbyt mhroczny, zwłaszcza ten ostatni, jest całkowicie "przytłoczony" losem Heatha, nie da się tego inaczej oglądać jak przez pryzmat jego życia i śmierci.

Ale za to moja córa dostała dziś zestaw 13 płyt DVD z "Misiem Uszatkiem", więc od jutra będziemy śpiewać o misiu ;)

Mam na kompie 2 sezony i film pełnometrażowy ;-)

Ale na doła lubię obejrzeć coś totalnie oderwanego od rzeczywistości, właśnie komiksowego, czy fantasy - obejrzałam "Most do Therabithii", ale się zryczałam jak bóbr, no i ściągam właśnie "Dragonlance: Dragons of Autumn Twilight" :)

To jest mistrzostwo - uwielbiam ;D

"Hellboya" też widziałam, faaaajny ;)
Zwłaszcza Samuraj (chociaż mała kocha się w Robinie - ja się w nim zakochałam - nooo, naprawdę) :D Niestety ostatnio rządzi Ben Ten - został zakupiony czaderski zegarek i biedny tata musi zmieniać się w paskudnych oślizłych kosmitów a kończy mu sie powoli wena (chociaż jak sie zastanowić - to bycie Velmą było bardziej traumatyczne)

A Spirit? Całkiem Odjechane :)

Bestia lepszy - ma poczucie humoru :)
Moja córa ma dopiero półtora roku i jesteśmy na etapie "Teletubisiów" i "o, zobacz jaki kotek/piesek/dzidzia/miś, jest kotek/piesek/dzidzia/miś? gdzie jest kotek/piesek/dzidzia/miś?", aczkolwiek szczególnie upodobała sobie "Potwory i spółka" (krzyczy na cały dom "Kokek!"), "Madagaskar", ale tylko dwójkę, i "Króla Lwa".

No ale idę prosić Boga, żebym nie musiała oglądać "Barbie". Umrę niechybnie.

Nie, nie, nie, to zmierza w złym kierunku...
:)
Nie mogę oglądać takich krwawych filmów, horrorów - ostatni raz jak próbowałam trzeba było wzywać pogotowie ;)
Właśnie oglądam "Happy feet", a w kolejce jest "Wild", "Atlantyda" i "Kopciuszek". A no i "Smoki jesiennego zmierzchu".
A może ktoś zna jakieś godne polecenia fantasy? :)

To "Uprowadzona", "Adrenalina", "Ong Bak", Ściśle Tajne - (Top Secret! z *1984*), "Czy leci z nami pilot", "Spokojnie, to tylko awaria", "Naga broń 1,2,3, albo "Rejs", "Miś", "Alternatywy 4", "Czterdziestolatek"...

(i "Tokyo Gore Police" albo "Machine Girl" ;)