okruszek i orzeszek Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 kolejny wieczór kołysanką przed snem nasze dusze wciąż lgną ku sobie spragnione otuchy że jutrzejszy dzień w nieustanne perturbacje tchnie sens na drodze do portu poczekaj zanim zasnę poszeptajmy
Pablo_Pikaso Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podoba mi się ta gra wstępna szacuneczek
okruszek i orzeszek Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podoba mi się ta gra wstępna szacuneczek Dziękujemy. Pozdrawiamy :)
Baba_Izba Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Ładny wiersz, puenta taka bardzo cieplutka. Serdeczności - baba
okruszek i orzeszek Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękujemy i cieplutko pozdrawiamy :)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 "zanim zasnę poszeptajmy".... .....o tym jak mi się podoba. Bardzo nastrojowo i ciepło. Pozdrawiam KKK
okruszek i orzeszek Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękujemy za pozytywny odbiór. Pozdrawiamy nastrojowo i ciepło :):)
Danka Kot Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 [ komentarz został usunięty przez administrację portalu ]
okruszek i orzeszek Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszymy się, że się podoba. Dziękujemy. Serdecznie pozdrawiamy :):)
Rekomendowane odpowiedzi