anna_rebajn Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 wierzyć że wszystko będzie dobrze i godzić się na śmierć łagodną lub nie równocześnie jak mam to zrobić Ty jeden znasz odpowiedź i milczysz więc nie wołam a żebrzę o noc kolejny o dzień o zegar który nie pospiesza moich chwil nie spowalnia moich dłoni o trawę by zdążyła się zazielenić zanim ja utracę kolory o gołębia co wczoraj siedział na balkonie by jeszcze powrócił o śniadanie choć raz nie do łóżka żebym miał siłę tak się uśmiechnąć by wszyscy uwierzyli że jestem szczęśliwy boję się Twojego milczenia i kocham cię za nie nie chcę myśleć jak bardzo bym się przeraził gdybyś przemówił naprawdę a dzisiaj mój krzyż nie uwierał już tak bardzo stajemy się jednym
aluna Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Treść przenika do głębi Aniu ...!!! POMYŚLNOŚCI I WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE!!
anna_rebajn Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Dziękuję za życzenia i Tobie również życzę wszystkiego najlepszego. A co do wiersza, dobrze, że przenika, bo taki miałam zamysł, żeby emocjami przemawiał do wyobraźni. Rzadko, lub prawie wcale, nie piszę wierszy bez rymów, więc był to rodzaj eksperymentu. Wyobraziłam sobie sytuację i spisałam myśli. Wszystkiego dobrego aluno.
teresa943 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Aniu, ten wiersz jest mi bardzo bliski, ponieważ dotyka osobistych kwestii, które przeżyłam... a najbardziej mnie to wzruszyłoo gołębia co wczoraj siedział na balkonie by jeszcze powrócił o śniadanie choć raz nie do łóżka dziękuję Ci za uprzytomnienie mi, co otrzymałam "wołając" Świątecznie :)) Krysia
anna_rebajn Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się Krysiu, że ten wiersz przemówił do Ciebie właśnie w taki sposób. Wszystkiego najlepszego. Anna
okruszek i orzeszek Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 a dzisiaj mój krzyż nie uwierał już tak bardzo stajemy się jednym Piękna puenta! Odpowiedź na wołanie przyszła... krzyż ma wielką moc! W nim tajemnica! Bardzo nam się podoba. Pozdrawiamy świątecznie :)
Rekomendowane odpowiedzi