Marek Paprocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Gdy sąsiad umarł w poniedziałek złożony wbrew na śmierci niwie ja wśród czterech ścian się błąkałem chcąc dociec, jak to jest możliwe. Gdy pies mnie zbudził w środku nocy w momencie gdy sen leczył stres zbierałem myśli ciągnąc włosy chcąc dociec po co mi ten pies. Wciąż wiele pytań stawia życie przez cały dzień a czasem nocą. Nie znając odpowiedzi, piszę krótki wiersz chociaż nie wiem po co.
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 rozbawiłeś mnie, tak czytałąm i już sie tak zastanawiałam czemu tylko dwa przykłady... a koniec mi to wyjaśnił... usmiałam się dzięki Tera
Ona_Kot Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 twórczość radosna :) zabawny utwór :D pozdrawiam. po co mi ten pies? ;)
Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dzięki Marku za to, że czytając mogłam się uśmiechnąć. Pozdrówka
Marek Paprocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ja tu włosy sobie wyrywam/posiwiałe/ a panie wszystkie rozbawione. Zakładam, że Ona Kot/Kotka/ to też pani.
Samuel Hugo Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 bardzo dobry wiersz moim skromnym zdaniem... wiersz sam trafia do mózgownicy i nie trzeba go popychać... pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi