Jan Rodak Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Dla wszystkich którzy kochają! nie trzeba słów wystarczy dotyk spojrzenie muśnięcie ciepła oddechu szeroko otwarte powieki rozlana radość na policzkach i dwa proste słowa świat zwariował ja Ciebie też
aluna Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 No ładnie komuś wyznałeś!!! Cieplutko!
Jan Rodak Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wszystkiemu winna jest wiosna! Naprawdę... Pozdrawiam
Grażyna_Kudła Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kiedyś słyszłam powiedzenie "mniej słów, a więcej treści" U Ciebie Janie słów niewiele, ale za to treść przeogromna i jakże wymowna świat zwariował ja ciebie też piękne wyznanie Pozdrawiam serdecznie
Jan Rodak Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kiedyś słyszałam powiedzenie "mniej słów, a więcej treści" U Ciebie Janie słów niewiele, ale za to treść przeogromna i jakże wymowna świat zwariował ja ciebie też piękne wyznanie Pozdrawiam serdecznie Jeśli powiem,że w tym temacie jest to moim mottem życiowym, to ani się pochwalę ani też skłamię. Jak zawsze ciepło Pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Jak w lustrze odbija się Twoje wnętrzeświat zwariował ja ciebie też Miłość rozumie bez słów. Pięknie! Serdecznie pozdrawiam :) Krysia
Jan Rodak Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A mówią: Miłość nie jedno ma imię. Ja o miłości nie mówię ja miłość" rozsadzam". Piękne dzięki Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi