teresa943 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 dajesz mi gorzkie dzisiaj w naparze piołunu każesz łykać radości niczyje chłodne pomimo wiosny jak uwierzyć że i dla mnie kiedyś wzejdzie słońce w bukiecie tulipanów rozkochane pocałunki osłodzą codzienność niepodziewanie ktoś bliski z pochylonych pleców pozdejmuje ciężary w labiryncie uwikłane rozplącze jak ci zaufać bezgranicznie?
Grażyna_Kudła Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aluna była inspiracją, tak jak Ty kiedyś dla mnie Teresko Jednak u Ciebie widzę zalążek nadziei, wiary, że w końcu zaświeci słońce, ktoś poda pomocną dłoń, bo rozważania "jak" w to uwierzyć, świadczą o poszukiwaniach, a kto szuka - znajduje Pozdrawiam serdecznie
teresa943 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aluna była inspiracją, tak jak Ty kiedyś dla mnie Teresko Jednak u Ciebie widzę zalążek nadziei, wiary, że w końcu zaświeci słońce, ktoś poda pomocną dłoń, bo rozważania "jak" w to uwierzyć, świadczą o poszukiwaniach, a kto szuka - znajduje Pozdrawiam serdecznie I to jest sedno! Trzeba nieść nadzieję ludziom, aby także znaleźli i uwierzyli. Njaskuteczniejsze jest własne świadectwo i miłość do ludzi. Dziękuję. Serdeczności Grażynko :)
teresa943 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Judytko. Ciepło i z uśmiechem od serca :))))))))))))
bestia be Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 jak ci zaufać bezgranicznie? Ciekawa refleksja do całości przekazu, który pociąga czytacza serdecznie i wiosennie bestia
aluna Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Wzruszona do głębi...wiesz Krysiu jak kocham Twoje pisanie!!! Jak dobrze że podjęłaś temat poszukiwania ....miłość dla mnie jest inspiracją ...bo kocham ludzi i wierzę że jak kiedys napisałam: ...dobrych ludzi nie trzeba szukać sami nas odnajdą... jak ja Ciebie! Świetna puenta!!! Buziaki!
teresa943 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, że wiersz i pointa budzą refleksje, bardzo się cieszę :)) Wiosennej radości w sercu! Krysia
teresa943 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Teraz to Ty, Alunko, mnie wzruszyłaś. Cóż ja? Taka zwyczajna jak ... banał :) A dobrzy ludzie? O, ich jest wiecej wokół niż nam się wydaje - tylko trzeba dla nich otworzyć serce :) Dziękuję. Cmoook!
Jan Rodak Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Coraz częściej Krysiu widzę w Twojej poezji otwarte na oścież serce, pełne ufności i pragnienia dawania czegoś wyjątkowego. To takie ludzkie... Pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Janku, po prostu lubię "być sobą"...także w poezji. Dziękuję za miłe słowa :) Serdecznie pozdrawiam.
Grażyna_Kudła Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aluna była inspiracją, tak jak Ty kiedyś dla mnie Teresko Jednak u Ciebie widzę zalążek nadziei, wiary, że w końcu zaświeci słońce, ktoś poda pomocną dłoń, bo rozważania "jak" w to uwierzyć, świadczą o poszukiwaniach, a kto szuka - znajduje Pozdrawiam serdecznie I to jest sedno! Trzeba nieść nadzieję ludziom, aby także znaleźli i uwierzyli. Njaskuteczniejsze jest własne świadectwo i miłość do ludzi. Dziękuję. Serdeczności Grażynko :) Cieszy Tereso, że w sedno To jest dobre przesłanie, dlatego tak z wiersza emanuje Pozdrawiam serdecznie
anna_rebajn Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ostatno zaglądam z przyjemnością do twoich wierszy. Są pełne emocji. Ten przeczytałam z przyjemnością - jest w nim i piołun i łagodność. Przemawia do wyobraźni.
teresa943 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Życie ma różne smaki i jest pełne emocji; dlatego jest ciekawe...warte, by o nim pisać. Dziękuję za zainteresowanie moimi wierszami:) Serdecznie pozdrawiam Aniu :)
Danka Kot Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 [ komentarz został usunięty przez administrację portalu ]
teresa943 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi. Dziękuję. Serdecznie pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi