gżegżółka Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 "Mój chłop przeszedł na islam!" - we wsi Czerna Żaliła się swej matce charakterna Żona "Bo na Dzień dobry krzyknął: Ty babo niewierna!"
gżegżółka Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 WERSJA DRUGA "Mój chłop przeszedł na islam!" - we wsi Czerna Zwierzyła się proboszczowi przecherna Żona "Bo na Dzień dobry krzyknął: Ty babo niewierna!"
aluna Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 "Mój chłop przeszedł na islam!"-we wsi Czerna Zwierzyła się spowiadając niewierna Czy to żona Czy to ona Jak zwykle sąsiadem zauroczona!
gżegżółka Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Skarży się mężatka z Antolka Mamusi na ślubnego Bolka Że z nią nie swawoli "A mnie to pie.doli Córeczko aż łapie go kolka!"
Mariusz Urbaniak Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No bo ta baba z tej wioski Czerna Wcale nie była taka niewierna Że czasem dała Jakiemu ciała Tylko dlatego że łatwowierna
Rekomendowane odpowiedzi