maria nika Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 próbuję w innym wymiarze ułaskawić te drgania nieznane uczuć niedorzeczną głębię ty przecież nie rozumiesz że szeptem wypowiadam tylko to co milczeniem ożywa i może aksjomat to że mężczyzna z marsa a płoche dziewczę z wenus więc czemu pożądaniem w tkliwości dwojga uzupełniamy pragnienia ty z marsa ja z wenus razem na ziemi
Grażyna_Kudła Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, to prawda stara jak świat. Mężczyźni, kobiety... pochodzimy z różnych planet, a tu tylko spotykamy się na chwilę... Pozdrawiam wenusjańsko, czy jakoś tak... :)))
aluna Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Ciekawy temat ,metafory ...podoba się! Cieplutko!
bestia be Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Ładny subiektywizm w treści przekazu Jednak nurtuje mnie ta diwa w całości. Osobiście mam wrażenie ,że nie pasuje ten wyraz, ale może to jest celowe zamierzenie. serdecznie bestia
teresa943 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 ty przecież nie rozumiesz że szeptem wypowiadam tylko to co milczeniem ożywa to minie zatrzymało - pięknie pozdrawiam serdecznie :)
maria nika Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Dzięki, Grażynko za pozdrowionka...wenusjańskie nasze
maria nika Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki ,Aluno za ...podoba się Pozdrawiam serdecznie
maria nika Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki bestio za -ładny sama nie wiem,może i masz rację z tą diwą,ale ..pomyślę - co w zamian,jeśli już... Pozdrawiam
maria nika Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Dzięki, Tereso za zatrzymanie się chwilką u mnie... Pozdrawiam ciepło...
Rekomendowane odpowiedzi