teresa943 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 wypij mnie w kawie na śniadanie z rogalikiem uśmiechu zabierz do pracy w komórce na piersi ukryj wibrowaniem bez blokady słyszysz moje kochanie niecierpliwie dzwoni nie zwlekaj odbierz i wreszcie spróbuj przełknąć na deser choćby z zamkniętymi oczami
Baba_Izba Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Żartobliwy, lekki wiersz, lubię takie. Serdecznie pozdrawiam - baba
teresa943 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trochę relaksu nie zawadzi :) Fajnie, że lubisz. Dziękuję. Ściskam! Krysia
Jan Rodak Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Wymownie a jakże, nie powiem! Tak sielankowo! Pozdrawiam Krysiu Janek
Almare Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Przepraszam autorkę, ale czy my myślimy o tym samym; ja czytając wiersz, a autorka pisząc dzieło? Żarty, żartami, ale oddech, luz, jakaś zawalona jedna noc z wtorku na piątek, chyba się należy - od czasu do czasu. :))
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Figlarny bardzo. ;P
teresa943 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się :)) Dziękuję i pozdrawiam Janka, jak sielanka, to do spanka kolorowych snów - Krysia
Bernadetta1 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 przy tym wierszu mozna odłozyc wszystko na bok:) a co? niech sobie czeka;)...pozdr.
teresa943 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i to chodzi! Dziękuję. Serdecznie pozdrawiam :)
teresa943 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Kasiu :) Serdecznie pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i to jest sposób na przesilenie wiosenne...hehe, przedświątecznych porządków, ciut olać nie zawadzi, a humorek się podreperuje, że ho ho :) pozdrawiam cieplutko Beatko :)))
bestia be Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ten wiersz jak kwiecień figle stroi na wesoło serdecznie bestia
LadyC Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zastanawiam czy to wibrowanie tak się miało kojarzyć czy przypadek Tak czy siak ... dziwacznie Nawet w żartobliwej formie są granice zabawności Warto o tym pamiętać Nie wszystko trzeba tak bez ogródek chyba Pozdrawiam :)
teresa943 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak to 1 kwietnia - niektórzy mają poczucie humoru. Jak widzę Ty też :) Dziękuję. Serdecznie pozdrawiam:))
teresa943 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiesz, LadyC, głodnemu chleb na myśli :) skojarzenia Czytelnika są subiektywne i to chyba dobrze. Zgadzam się, co do granic zabawności, ale nie uważam, iżbym takowe przekroczyła. Wibrowanie to ustawienie w komórce, aby nie było słychać dzwonka. Tylko tyle z mojego "ogródka" :) Dziękuję za obecność i szczere odczucia. Serdecznie pozdrawiam :)
LadyC Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiesz, LadyC, głodnemu chleb na myśli :) skojarzenia Czytelnika są subiektywne i to chyba dobrze. Zgadzam się, co do granic zabawności, ale nie uważam, iżbym takowe przekroczyła. Wibrowanie to ustawienie w komórce, aby nie było słychać dzwonka. Tylko tyle z mojego "ogródka" :) Dziękuję za obecność i szczere odczucia. Serdecznie pozdrawiam :) Ha, pewnie, że wiem o co chodzi Tj domyśliłam się co autorka miała na myśli a jednak ... Ja tylko wykazałam pewną niebezpieczną ścieżkę na którą wkracza wiersz Ale ja się tam nie znam na poezji ;) Pozdrawiam LadyC (bez skojarzeń)
teresa943 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiesz, LadyC, głodnemu chleb na myśli :) skojarzenia Czytelnika są subiektywne i to chyba dobrze. Zgadzam się, co do granic zabawności, ale nie uważam, iżbym takowe przekroczyła. Wibrowanie to ustawienie w komórce, aby nie było słychać dzwonka. Tylko tyle z mojego "ogródka" :) Dziękuję za obecność i szczere odczucia. Serdecznie pozdrawiam :) Ha, pewnie, że wiem o co chodzi Tj domyśliłam się co autorka miała na myśli a jednak ... Ja tylko wykazałam pewną niebezpieczną ścieżkę na którą wkracza wiersz Ale ja się tam nie znam na poezji ;) Pozdrawiam LadyC (bez skojarzeń) No tośmy w domu :), bo ja też się nie znam. Dzięki z pozdrówkami :)
Magda_Tara Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 prześliczne wibrowanie... bez blokady !!!!!!! ojej, jak on wibruje... :))) ten wierszyk! buziak! :))
teresa943 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hehe...pewnie ma komórkę! Dziękuję Magda:)) Buźka!!!
aluna Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ciekawie dzwonią te uczucia...i niech tak zostaną!!! Ciepluśko!
Rekomendowane odpowiedzi