Jacek_Suchowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 zagroził że wsadzi swoją d.. ę w getry i nasz staw zostawi ten węgorz elektryk to przez podłe płocie i miałkie ukleje nie śpią dziś spokojnie karasie złodzieje pijawki wysysają już dobra ostatnie plankton ogłupiony z ochotą przytaknie
Almare Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ach, ja pamiętam te czasy, wtedy cienki już śliski, szalał po morzu walcząc u boku wiernego miecznika, z bandą czerwonych morskich krabów i ślizów. W głębinach rażąc prądem, krzyczał:to oni! to oni! Sam tylko z miecznikiem zmienił oceanów granice, kontynenty podzielił jak chciał;nobliwym nakryty płaszczem sławy, rzekł: zrobiłem dla was wszystko, teraz idę sobie na ryby. Nagle z trzciny dochodzą piski:O! Matko, wziąłem robaka do ręki, a on robi zygzaki, młody a niemiły taki, ubrudził mnie jakimś błotem! W fuj, ohyda, glista. Kurtynka! Klęska bliska! pozdrawiam:)
Ewa_Kos Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja tu widzę wielki świat; wszak postraszył, że pojedzie sobie i nas zostawi, ten elektryk wlaśnie! Dobre, bardzo dobre! Pozdrawiam Jacku wiosennie:)) Ewa
Baba_Izba Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Majstersztyk! Baardzo mi się. Pasuje jak ulał! Serdecznie pozdrawiam - baba
Bernadetta1 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 bardzo dobry Jacku:),ale ja Cie wole w ,,repertuarze ''liryki miłosnej:)No coz przyzwyczaiłes do pieknych wierszy...sam sobie winien;)pozdrawiam:)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)))) znakomite dzięki Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. masz rację tylko straszy ten węgorz pozdrawiam Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki pozdrawiam Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy nie uważasz że było by nudno tak ciągle wzdychać pozdrawiam Jacek
Oxyvia Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ha ha ha! Dobry wiersz! I Almare'go tyż dobry! Ha ha ha!
zak stanisława Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 jest co poczytać, nad czym zastanowić święta prawdda Jacku cmoook
Wałodzia Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Wszystkie rymy wyżej zgromadzone przednie:) Pozdrawiam.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło , że się uśmiałaś pozdrawiam Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie bardzo wiem nad czym tu myśleć - wszystko tak proste jak w stawie z mętną wodą pozdrawiam Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki pozdrawiam Jacek
Waldemar Talar Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powiem krótko Jacku - wiersz z ja...i. Choć jak już ktoś zauważył - jak by nie z twej pólki. No ale od czasu do czasu trzeba się oderwać od rzeczywistości... - co nie znaczy że powyższy wiersz nią nie jest :))) pozd.
HAYQ Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 he he, dobre :)) bo węgorz elektryczny kur tyka niepotrzebnie. przeciąża to (w noc, we dnie) nielotów stan psychiczny. no, gdyby nie kur... tykał, żył w zgodzie z nielotami i z prądem by se sykał i w "d" bił się... piętamy. Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie bardzo wiem nad czym tu myśleć - wszystko tak proste jak w stawie z mętną wodą pozdrawiam Jacek sorry , mysleć a zastanowić się nad "stawem" to różnica hihi cmook Jacku
Jacek_Suchowicz Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powiem krótko Jacku - wiersz z ja...i. Choć jak już ktoś zauważył - jak by nie z twej pólki. No ale od czasu do czasu trzeba się oderwać od rzeczywistości... - co nie znaczy że powyższy wiersz nią nie jest :))) pozd. dzięki za wgląd i dodam, że nie lubię być szufladkowanym pozdrawiam Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. choć ten kur zygzakiem tyka wiele z tego już wynika dowiaduje się publika że ten przewrót to jest lipa pozdrawiam Jacek
Rekomendowane odpowiedzi