Grażyna_Kudła Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 jestem twoim fast foodem kolacją przy świecach wszystkimi smakami w jednym zestawie dla ciebie wypływam ze źródeł Beskidu więc sięgaj po mnie i pragnij więcej niż wczoraj mniej niż jutro
teresa943 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. piękny erotyk, lubię takie klimaty podobasie jak nie wiem, co Solenizantce przy okazji życzę wieczoru z kolacją przy świecach wszystkimi smakami w jednym zestawie dla ciebie Radości!!! Krysia
Grażyna_Kudła Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. piękny erotyk, lubię takie klimaty podobasie jak nie wiem, co Solenizantce przy okazji życzę wieczoru z kolacją przy świecach wszystkimi smakami w jednym zestawie dla ciebie Radości!!! Krysia Dziękuję Krysiu za komentarz, ale bardziej skupiłam się nad życzeniami. To bardzo miłe (i takie poetyckie :))) Pozdrawiam
Jan Rodak Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Muszę powtórzyć za Krysią; może jedynie ten ostatni akapit , mało mi pasuje ale po za tym naprawdę dobry smak. Też dorzucę się do życzeń może rymowanych: Niech ten piękny dla Ciebie dzień wśród najbliższych minie przy świecach i czerwonym winie a nie -jak to urządzają ludzie - imprezy przy fast foodzie. Oczywiście żartuję i najlepszego winszuję. Janek
Grażyna_Kudła Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie też męczą ostatnie dwa wersy, wstępnie miało być "niż jutro mniej" ale też mi nie pasowało. Na razie nie mam koncepcji, chyba że mi ktoś pomoże. Serdeczne dzięki za przemiłe życzenia Pozdrawiam, Grażyna
Jan Rodak Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Nie wiem Grażynko czy to Ci się spodoba, a może tak jestem twoim fast foodem kolacją przy świecach wszystkimi smakami w jednym zestawie dla ciebie wypływam ze źródeł Beskidu więc sięgaj po mnie i pragnij więcej niż zawsze jeszcze więcej chociaż w tym ujęcie dodaje jeszcze więcej smaku niż wczoraj Może to Ci nasunie jakiś pomysł! Pozdrawiam
Grażyna_Kudła Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Janku za pomoc, wezmę to pod uwagę, ale teraz we mnie jest pustka. Chyba jak Scarlet, pomyślę o tym jutro. Na razie muszę pomyśleć o placku. Wielkie dzięki za poświęcenie czasu Pozdrawiam
Baba_Izba Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Tak, mnie też się podoba ten wiersz, jednak zakończenie: "więcej niż wczoraj mniej niż jutro" - mniej mi się podoba, bo mało odkrywcze, oklepane, bardzo często w użyciu. Pomyśl o innej puencie, szkoda tak ładnego wiersza, pozdrawiam - baba
Almare Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 kobieta pokarmem bogów - przesłanie bardzo ładne jest i należy upowszechniać. :) mam problem z tytułem, jakoś-takoś, nie pasuje, ale nie potrafię uzasadnić w tej chwili. zakończenie, choć nie artystyczne( mało dramaturgii-mało poezji w poezji) to jest zgodne a przez to prawdziwe, z peelką, która znika, zanika, słabnie gubiąc logikę. i pragnij więcej niż wczoraj ----> to, okej, jest. mniej niż jutro --------------> tu zaś, jakaś fatalna pomyłka; chyba, że jedzenie nieświeże lub zatrute, co mogłoby skłonić boga( zostańmy przy bogu - na chwilkę) do chcenia mniej niż dziś, bo smakować mu będzie mniej niż wczoraj. p.s. osobiście wolę bardziej wyszukane potrawy, fast food np. przydrożny( nisko płatny ) odpada. no i zapachy, wonie, sól i pieprz.Ooo, pieprz, pieprz, koniecznie z korzeniem imbiru :)))
bestia be Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 jestem twoim fast foodem kolacją przy świecach wszystkimi smakami w jednym zestawie dla ciebie wypływam ze źródeł Beskidu więc sięgaj po mnie Grazynko to kupuję za każdą cenę i jest na plus bardzo fajne ujecie jednak ten koniec. Nie jestem za nie, nie jestem za tak serdecznie pozdrawiam bestia
Grażyna_Kudła Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sama chyba nic tu nie wymyślę, może odłożę na inny czas, żeby znów nie pogmatwać Dziękuję i pozdrawiam
LadyC Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Pani Grażyno- ratunku! Niech Pani zmieni tytuł - okropnie się kojarzy No i nie wiem czy chciałabym być jak fast food - no chyba, że zamiarem byłoby obrzydzenie facetowi jadła ;)))) A fast food i świece - to już dla mnie czysta profanacja Pozdrawiam :))
Grażyna_Kudła Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo mnie męczy to zakończenie, nie wiem jak to pokazać, że dziś w porównaniu z dniem wczorajszym ma być więcej, ale dziś w porównaniu z dniem jutrzejszym ma być mniej, żeby jutro znów mogło być więcej, aż w końcu się tą wodą zatruje. Temu samemu ma służyć fast food. Co do tytułu to może by lepszy był "słodka zemsta" jednak może wtedy zbyt oczywisty Dziękuję za poświęcenie czasu i pozdrawiam
Grażyna_Kudła Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo blisko, chodzi właśnie o obrzydzenie, ale nie jadła tylko całego życia. Gratuluję intuicji. Pozdrawiam
LadyC Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo blisko, chodzi właśnie o obrzydzenie, ale nie jadła tylko całego życia. Gratuluję intuicji. Pozdrawiam Haha - a no to ok To zalecam w takim razie wyrzucić frazę o Beskidzie ;) Woda z Beskidów jednak nadal podświadomie kojarzy się z czymś krystalicznie czystym Bynajmniej nie ze ściekiem ;)
Grażyna_Kudła Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Bestio, a z tym zakończeniem też mi jakoś ciężko. Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 ale śmieszne porównanie kobieta i fast food, oj nie... jakoś mi się nie zgadza; serdecznie J.
Grażyna_Kudła Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo blisko, chodzi właśnie o obrzydzenie, ale nie jadła tylko całego życia. Gratuluję intuicji. Pozdrawiam Haha - a no to ok To zalecam w takim razie wyrzucić frazę o Beskidzie ;) Woda z Beskidów jednak nadal podświadomie kojarzy się z czymś krystalicznie czystym Bynajmniej nie ze ściekiem ;) No tak, niestety jest krystalicznie czysta i z tego względu nie zawiera cennych dla życia minerałów, co więcej zabiera je z naszego organizmu, jeszcze lepiej działa woda destylowana, wypicie 5 litrów grozi śmiercią. Pewnie ściek by był zdrowszy. Przykro, tym razem intuicja zawiodła. Pozdrawiam
Grażyna_Kudła Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. żeby już nikogo więcej nie rozśmieszać (chociaż zalecam, śmiech jest zdrowszy niż fast food) winna jestem wyjaśnienie Almare, byłeś tak blisko, popieram prawdziwy mężczyzna wybierze bardziej wyszukane potrawy, a fast food: przydrożny, tani, jak dziwka, bo nią się staje peelka, jest nią, ale nie mówi, że chce nią być, to on ją tak traktuje jest kolacją przy świecach, wtedy staje się damą, ale tylko kiedy on chce, na pokaz, przed szefem, kolegami, patrzcie jakie mam ładne cacko jest wszystkimi smakami w jednym zestawie, jak podręczne apteczka, zawsze w zasięgu wodą źródlaną już jest z własnej woli, chce się stać tak podstępna, jak krystaliczna woda, spragniony po nią sięga, choć nie wie, że ta go zabija Przy okazji, żeby nie było, nie potępiam związków ze szczyptą perwersji, w których upodobania są obustronne Manifestuję tylko przeciw "godzeniu" się wielu kobiet na "swój los" Pozdrawiam i serdeczne dzięki wszystkim za poświęcenie czasu i uwagi Grażyna
okruszek i orzeszek Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 coraz, coraz więcej i więcej ładny wiersz :) Pozdrawiamy
Rekomendowane odpowiedzi