Judyt Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2009 dla czytelników wiele dusz kolaż potrzebuje napełnienia choćby słowem to raczej ważne co wypływa i wpływa obraz nie tylko się maluje ..................... h**p://picasaweb.google.pl/judyta.kasia/KOLAZE?authkey=Gv1sRgCOTkiKzX3JXE0AE#5320132114906584226 ( a niech będzie[może teraz] tak na wiosnę czy coś)
Jan Rodak Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2009 Rozumiem Twój przekaz, ale dla mnie bardziej logicznie wyglądało by tak dla czytelników wiele dusz potrzebuje napełnienia choćby słowem to ważne co wpływa i wypływa Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Janku żeś depnął, ale w sumie czy wszystko musi być tak bardzo logiczne? chociaż piękniej napisałeś,ja tak na szybkiego; dziękuję serdecznie J. ( może i by wstawiać wersję każdego przybyłego i co proponują i wtedy stworzyć taki kompleks składający się z iluśtam wypowiedzi np...mmm)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2009 "obraz nie tylko się maluje" .....się tworzy..... Byłem, nic innego nie wymyśliłem, bo po co ? Może trochę poszarpane, ale naprawdę Twoje. Pozdrawiam KKK
Judyt Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no Fajno, dzięki Krzysiu, nie tylko- się- otóż to...... pewnie przy pomocy wyższej,a ja tu może nie mam aż tak dużo do powiedzenia, serdecznie dziękuję za depnięcie i bycie, J.
teresa943 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. obraz odzwierciedla głębię; tak mi się pomyslało serdecznie Judyt :))
Judyt Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. obraz odzwierciedla głębię; tak mi się pomyslało serdecznie Judyt :)) fajnie, dzięki za wizytę:) wzajemnie
Baba_Izba Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 kolaż (od francuskiego "klej"), to technika łączenia czegoś z czymś, nie wiem Judytko, czy same dusze, można nazwać kolażem? "wiele nawet dusz, nie wystarczy na kolaż" - proponuję, wiem, to za bardzo kawa, i to na ławę? Byłam, przeczytałam z przyjemnością, wykazałam się, teraz Cię ściskam - baba
Judyt Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no (: może dlatego dodałam, bo tak to troche jest nieustannie spotykamy się czy to w rozmowie, czy to po prostu, no i czasem się klei a czasem nie chce, mm..no ja tam nie wiem co tu się zrobiło(: ale jak kawa- jest smaczna to fajno, może tak dlatego, że trochę obrazy kolażuję- czy jakoś tak, Babo gdyby Twoja ława była taka ławowata- wnikliwa, to by nie było depnięcie ślicznego, serdecznie dziękuję J. po prostu odwzajemniam uściskowywuję pokracznie (bo wprawdzie dobrą myśl podsunełaś- że może milion ścieżek w człowieku) fajnie, że wstąpiłaś( niesamowitością, że tak) zwłaszcza, że tyle wokoło ps. przy myciu okien- brudne, ale zawsze to okna, tak mi się kołatało po głowie ten kolaż w wierszydle, że faktycznie dobrze, że zwróciłaś uwagę i tak mi przyszło jeszcze na myśl, że kolaż to jest dokonywany tak, że my ludzie tego nie widzimy, a chcielibyśmy czasem; J.
okruszek i orzeszek Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 "ważne - co wypływa i wpływa" wypływa to, co człowiek zaczerpnął (co wpłynęło), dobro lub zło cenna myśl Pozdrawiamy:)
Judyt Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. (: dzięki za depnęcia czterema nóżkami i to i to pewnie nieustannie(....), serdecznie J.
bestia be Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 "ważne - co wypływa i wpływa" wypływa to, co człowiek zaczerpnął (co wpłynęło), dobro lub zło cenna myśl Myślę, że ten komentarz odzwierciedla moje myśli------- super serdecznie bestia
Judyt Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mm..jak okruszek i orzeszek.... może bestią jest okruszek i orzeszek(?) jak serdecznie to naprawdę serdecznie J.
Ewel K Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Bardzo ładnie, od razu widać, że Twoje:) Jak to czytam to wyobrażam sobie myślnik przed "kolażem", ale tak też jest dobrze - pozdrawiam;)
Judyt Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no..dziękuję bardzo za depnięcie, szczególnie jak widać coś- apropo widać to coś tam gratis pod spodem? mmm..mogę dać- żeby nie trzeba było wyobrażać, choć wyobraźnia fajna sprawa zdaje się, J. serdecznie
Ewel K Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no..dziękuję bardzo za depnięcie, szczególnie jak widać coś- apropo widać to coś tam gratis pod spodem? mmm..mogę dać- żeby nie trzeba było wyobrażać, choć wyobraźnia fajna sprawa zdaje się, J. serdecznie Gratisu nie widać, bo jest to link do lokalizacji tej przyrody jedynie na Twoim komputerze, musiałabyś wrzucić do Internetu i dopiero;) A z - czy bez, podoba się.
Judyt Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no..dziękuję bardzo za depnięcie, szczególnie jak widać coś- apropo widać to coś tam gratis pod spodem? mmm..mogę dać- żeby nie trzeba było wyobrażać, choć wyobraźnia fajna sprawa zdaje się, J. serdecznie Gratisu nie widać, bo jest to link do lokalizacji tej przyrody jedynie na Twoim komputerze, musiałabyś wrzucić do Internetu i dopiero;) A z - czy bez, podoba się. Aha.. no to dziękuję, że powiedziałaś, to fajnie jak się podoba- zaszczytne dla wierszołka;oraz depnięcie-rzecz jasna, J. oniemiała [może coś tam da się zerknąć]
Ewel K Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Teraz co innego, bardzo ładne;)
Judyt Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lepiej już sobie pójde, bo dziś jestem różna i mogę różnie odpowiadać, J.
Rekomendowane odpowiedzi