krowa Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Zniszczyłem dzisiaj budynek z lego ładny był siostra sie zdenerwowała kopnęła mnie w jaja nieprzejęty tym usiadłem do komputera lecz poczucie winy zbyt silne nie dało mi spokoju zrozumiawszy swój błąd przeprosiłem siostrę zabrałem na lody ucieszyła się razem zbudowaliśmy nową piękną budowlę z lego...
aluna Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 krowo zabiorę wierszyk do pracy ...chyba że ma podszycie?! Pozdrówka!
krowa Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm, nie do końca zrozumiałem :) ale jeżeli chodzi ci o to że pracujesz jako nauczycielka i chcesz pokazać dzieciom jak powinny postępować, to oczywiście że weź! Marianno- dziękuje za komentarz, postaram się troche popoprawiać.
Wilcza Jagoda Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Zniszczyłem dzisiaj budynek... ...z lego ładny był siostra sie zdenerwowała kopnęła mnie w j... hihi a dalej to juz bez wyrazu proza sorki WJ>
krowa Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozumiem, dzięki za komentarz. Spodobała mi się twoja wersja, skorzystam z niej jeśli pozwolisz? :)
bestia be Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Krowa musisz cos pozmieniać, gdyż proza wdarła się w poezję, chyba , ,ze taki był zamiar jednak , jak na prozę za krótki przekaz serdecznie bestia
Wałodzia Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 A ja myślałem, że krowa nie zmienia poglądów. Tymczasem nawet okazuje skruchę:P) To dopiero początki, ale mnie zwierzę przekonało. Rozumne wszkaże. Pozdrawiam.
Grażyna_Kudła Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja bym zlikwidowała te wielokropki, one nie pomagają w niczym temu wierszowi, a bez nich będzie bardziej przejrzyście. Pozdrawiam
krowa Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2009 dzieki Grażyno, słuszna uwaga...zostały już zlikwidowane
Rekomendowane odpowiedzi