Lena Isaki Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Był piękny, pomagał ludziom w potrzebie. Wspierał ich i prowadził przez życie. Do czasu gdy zakochał się i zapragnął mieć dzieci. Przypomniałam sobie o nim, próbując ominąć pijaka leżącego na chodniku i jego podeptane skrzydła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czuła-ja Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 może zbyt dosłownie traktuję treść. Ten "ktoś" kojarzy mi się z "kimś" duchownym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lena Isaki Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 nigdy nie spotkałaś upadłego anioła ? *** Obudził mnie łopot skrzydeł, to upadły anioł próbował wzbić się do lotu na ulicy. Nie cierpiał długo pod kołami ciężarówki. Wstałam i poszłam ugotować sobie inkę. Myjąc zęby znów zobaczyłam jego twarz. W wielu z nas, wraz ze wschodem słońca umierają marzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czuła-ja Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 chyba każdy z nas ma takie chwile w życiu, że sahe się takim "upadłym aniołem". Ja też. Pozdrawiam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi