bestia be Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 heh najlepiej po prostu jednak zawsze coś nie tak JUDYTKO!ale cóz takie życie dobre od ludzia można doznać kosmoludzia pozdrawiam bestia
Judyt Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie zawsze(...), sam napisał: na przechadzkę... by zbierać kasztany, a różne są na ziemi; J. hop mryg
LadyC Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na szczęście i pocieszenie, bestio, ideały są takie nudne! :))
bestia be Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 Na szczęście i pocieszenie, bestio, ideały są takie nudne! :)) dokładnie i szablony i szufladkowanie, a życie z porywem wiatru jest ok, więc Lady włosy rzuć na wiatr i zatańczymy przy błękicie nieba na plaży, co?,, Niech żyje bal" Lady dzieki, że jesteś spox kobieta bestia
LadyC Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niech żyje bal! Na plaży koniecznie i z wiatrem pod rękę ;))
bestia be Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 Nieeeeeeeeeeeeee ze mną pod rękę , a wiatr we włosy. Poprowadzę Cię w rytm szumu morza i śpiewu syren. Będzie uroczo, gdyż to są romantyczne klimaty Zatańcz ze mną walce, tak jakbyśmy znali się. wyrzuć z siebie troski, gdyż noc jest tylko dla nas. hehhehhe:):):)::), więc zapraszam LadyC
Baba_Izba Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Bernadetta1 Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja sie tu pod Stasią podpisuje:):) Bestyjko:)-tym razem przesadzone, napuszone wyszło, za duzo egzaltacji a przeciez Ty piszesz coraz lepiej;)pozdrawiam:)
bestia be Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Baba dziekuję za wnikliwy komentarz i poświęcenie czasu , jak i odwiedziny. Tak prawdę mówiąc już mi ten wiersz obrzydł, ale pomyślę nad Twoimi sugestiami i może coś się z niego uratuje, gdyż już pomieszał mi się rozum Serdecznie pozdrawiam bestia
bestia be Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Ja sie tu pod Stasią podpisuje:):) Bestyjko:)-tym razem przesadzone, napuszone wyszło, za duzo egzaltacji Bernadetto dziękuję za przeczytanie i wyrażenie zdania oraz odwiedziny. Egzaltacja bardzo wielkie słowo jednak czy łąncuchy to przesada, a czerwone róże nie. Gdzie jest limit przesady i nadmiernego przekazu myśli, ale niech słuszne będą Twoje słowa i zdanie, gdyż nie mam na to wpływu. serdecznie pozdrawiam bestia
Jan Rodak Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 gdy samotność doskwiera, a ronione łzy nie pomagają... cóż ja pomogę? w polemikę się nie wdaję, sam wiem jak to jest jak się pisze. pozdrawiam...
bestia be Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Jan dziekuję za wizytę i przeczytanie. Już tej polemiki wystarczy po wszystkich komentarzach i sugestiach ostatni zapis zostaje na wieki wieków:):):) Serdecznie pozdrawiam bestia
aluna Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Są dni kiedy choć jesteśmy między ludźmi to i tak czujemy się osamotnieni ...i to Ci bestio wyszło pięknie ! Pozdrawiam serdecznie!
Baba_Izba Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miesza się od czasu do czasu każdemu, za dużo spraw na głowie. Dziękuję za odzew, najważniejsze, żebyś sam był przekonany do tego jak ma być. Inni mogą co chcą, pisać, ja też zawsze mam dobre zamiary, a wychodzi nie najlepiej. Masz słuszność: najlepiej odłożyć wiersz na jakiś czas! Serdeczności - baba
Poskromiciel_Piura Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Mi się podoba, rozumiem co czujesz... pozdrawiam.
Ewel K Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podpisywać się pod kimś, a zgadzać się z jego zdaniem to różne rzeczy, ale ok - pozdr;p
bestia be Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miesza się od czasu do czasu każdemu, za dużo spraw na głowie. Dziękuję za odzew, najważniejsze, żebyś sam był przekonany do tego jak ma być. Inni mogą co chcą, pisać, ja też zawsze mam dobre zamiary, a wychodzi nie najlepiej. Masz słuszność: najlepiej odłożyć wiersz na jakiś czas! Serdeczności - baba Baba Ty jak zawsze potrafisz pocieszyć, a ta otucha zawsze pomaga aż się uśmiechnąłem do Ciebie serdeczności bestia
bestia be Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Ewel K,,Podpisywać się pod kimś, a zgadzać się z jego zdaniem to różne rzeczy, ale ok - pozdr;p" Dzięki, że jeszcze wpadłaś, więc prześledź komentarz Stanisławy i Twój, a sama wyciągniesz wnioski, gdyż ciężko się ustosunkować, jak i zrozumieć Jednak serdecznie i ciepło pozdrawiam bestia
bestia be Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Poskromicielu i chwała Ci za to, ze rozumiesz, gdyż nie można samotności ozdabiać w kolorowe litery, jak i życia. To są zawiłe tematy, a nie kaszka z mleczkiem :):):) Dziękuje za przeczytanie i odwiedziny serdeczności bestia
Wilcza Jagoda Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mix zupełnie świadomy ostatnia ładna, ale nocami- kasztany tworzy rym, którego wcześniej nie było podoba mi się mysl zawarta więc wiersz wart dopieszczenia, utul go, ugłaskaj, i posłuchaj serca i się nie gniewaj ze tak ingeruję, bo sam wiesz, okowy, łańcuchy i temu podobne przypominają czasy komunizmu, NIE GNIEWASZ SIĘ ???????? pozdrawki Jagoda, z racji :P
Rekomendowane odpowiedzi