Bernadetta1 Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 zaplątał się w sukmanę przygarbionych wersów pnąc sie po dachach kamienic dotyka barwnych neonów w tym wierszu każda cegła szorstkiego muru przytula spojrzenie szal z gołebich piór przetkany oddechem miasta żebrak z gitarą rozdaje podarte emocje garść monet pobrzmiewa nadzieją w kapeluszu malowanym wiatrem zakwitł optymizm stary kot wpatrzony w prywatny księżyc miauczy przyzwyczajenie wciśnięta w kąt Floriańskiej razem z nim gubię słabości
aluna Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Alę smignełaś piękną liryką taka lubię!Bardzo ...pięknie! Oczarowana! Serdeczności!
Bernadetta1 Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki aluno:)Mam niesamowite problemy z tym wierszem,czekam na komentarze:)pozdrówki:)
meg tj Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 No tak... to jest właśnie idealny wiersz :)
Bernadetta1 Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki , ale poczekajmy z tym hura-optymizmem:);)w kazdym razie dzieki za komentarz i zapraszam:)
bestia be Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Ciekawy opis, a ten wers najbardziej przypadł do gustu, jak i całość w tym wierszu każda cegła szorstkiego muru przytula spojrzenie serdecznie pozdrawiam bestia
Bernadetta1 Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witam bestio:) miło mi ze sie podoba::) i miło ze mam wiernych czytelników:);)pozdrawiam
meg tj Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Jezuuu jacy Wy jesteście przewrażliwieni... Podoba mi się ten wiersz i starałam się to dać do zrozumienia...
Bernadetta1 Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki:) jest mi miło ze sie podoba:):)
Baba_Izba Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Moim zdaniem, jest to piękny wiersz, o pięknym mieście. Czytałam kilka razy, jest inny od Twoich rymawanych, ale równie ładny. Trafnie oddaje atmosferę miasta i ulicy Floriańskiej. (W "gołębich" - gołębie połknęły ogonek.) Gratuluję, bardzo dobrego wiersza, serdecznie pozdrawiam - baba
Bernadetta1 Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Babo, wstawiałam go tutaj jakos bez przekonania:) dodajecie mi otuchy;)pozdrawiam
Martha P. Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Świetny wiersz, bez dwóch zdań! Najbardziej podobają mi się te wersy: "w kapeluszu malowanym wiatrem zakwitł optymizm stary kot wpatrzony w prywatny księżyc miauczy przyzwyczajenie"
Bernadetta1 Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki:) a juz myslałam ,że bedzie stos poprawek;)pozdrawiam:)
zak stanisława Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bernadetko, ku rozwadze ( to będzie p[iękny wiersz ) cmoook
Bernadetta1 Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bernadetko, ku rozwadze ( to będzie p[iękny wiersz ) cmoook o widzisz:) dzieki:)
Judyt Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 w kapeluszu malowanym wiatrem fajno..i puenta Bernadetto, myk J. serdelecznie
Wałodzia Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To wszystko niekoniecznie na Warsztat.
Bernadetta1 Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To wszystko niekoniecznie na Warsztat. miło ze Pan do mnie zajrzał...dzieki i pozdrawiam:):)
Bernadetta1 Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czesc Judytko:) miło Cie widziec i pozdrowionka serdeczne:)
Rekomendowane odpowiedzi