Juna Sid Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dusza łzami zalana I gest już chyba nieważny Uśmiech najszczerszy odchodzi I moje kąty na zawsze puste Samotność wiernym przyjacielem Co znów puka do domu Pustka tkwi we mnie Spala mnie słońce i twarz blednie Powoli zabijam Swe małe serce
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 tak ckliwe że aż boli... kaszana... Tera
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Potwierdzam. Głębi żadnej, raczej depresja.
Marta Magdalena Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 cofam [sub]Tekst był edytowany przez Marta Magdalena dnia 22-07-2004 09:03.[/sub]
Catalina Acosta Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie bądźcie zbyt surowi, dziewczyna ma zaledwie 16.7 lat! "I gest już chyba nieważny " - bardzo mi się podoba. Popracuj nad wierszem, nad słowami, ;) Cmok, Catalina
Marta Magdalena Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dobra - przepraszam za to chamstwo wyżej. Postaram się w ramach przeprosin na coś konstruktywnego: za duży chaos. wiele różnych obrazów i miejsc, między którymi nie ma płynnego przejścia, nic ich nie spaja prócz depresyjnego chrakteru. oderwane zdania, mnóstwo podmiotów, średnio po jednym na wers. to przeszkadza. dwa wersy zaczynają się od "i", tak nie powinno być. gdyby było więcej, to już byłaby aliteracja, która, zręcznie zastosowana, pogłębiłaby nastrój przygnębienia i, powiedzmy, defetyzmu w wierszu.
Catalina Acosta Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pani Marta ma w 100% rację. I dziękuję Pani, Catalina
Rekomendowane odpowiedzi