sanctus Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Nie, nie.. Ciesze się że Panią widzę.. Cieszę się, że rozmawiamy, jak gdyby nigdy nic się nie stało. Gdyby zależało mi na Pani, nie siedziałbym tu. Nie, nie jest mi przykro.. Niczego nie żałuję! Nie przeproszę!! Pani krzyczy. Żegnam Panią. Pani wychodzi. Kocham Panią...
Judyt Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 to już gdzieś było(..........); zdaje się nie odAutorskie to;J.
sanctus Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Było już w sieci - to prawda. Pod innym pseudonimem ale autor ten sam.
Judyt Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przepraszam, a czy to nie jest fragment tekstu z jakiegoś kabaretu?mm(...) czy skąd? kimże Autor tego? bo chyba nie sanctus mm.... coś tak mnie się wydaje;J.
sanctus Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 to co umieszczam na tym portalu to tylko i wyłącznie moja "wesoła" twórczość..
Judyt Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a... no to dobrze sanctusie, ale czy to nie był właśnie ten tekst gdzieś dalej poprowadzony, użyty czy jakoś tak..bo jakbym gdzieś go słyszała(....);J. serdecznie
sanctus Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Nie, a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. pozdrawiam s.
Judyt Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A, no to dzięki Ci za wyjaśnienie jakieś tam, bo to takie troche jakby rodem z teatru wzięte znaczy się do jakiegoś przedstawienia trochę tak się powydawało, choć taka zwykła rozmowa; J. serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi