aluna Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Ludzie piszą że kochają nic tylko z sobą na zawsze obdarowują się czarownymi słowami ukwieconymi majową gorącymi pocałunkami lukrecji bukiety pierścionki prezenty a tak naprawdę wiara w Boga nie zwodzi prawdziwa miłość bez końca WERSJA DRUGA "Ludzie piszą iż kochają że ze sobą na zawsze oczarowani słowami majowych kwiatów lukrecji pocałunkami w bukietach pierścionki prezenty tylko tak naprawdę istotna wiara nadzieja i miłość ta ostatnia gdy prawdziwa wiedzie ku wieczności"
aluna Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje za czytanie! Nadzieja jest ...w nie zawiedzie...! Pozdrawiam!
łysy taytanczyk Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Teraz rozumiem, ukryta taka:)
teresa943 Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak to czytam: "Ludzie piszą iż kochają że ze sobą na zawsze oczarowani słowami majowych kwiatów lukrecji pocałunkami w bukietach pierścionki prezenty tylko tak naprawdę istotna wiara ndzieja i miłość ta ostatnia gdy prawdziwa wiedzie ku wieczności" W myśl św. Pawła w Liście do Koryntian: "Tak więc trwają wiara, nadzieja i miłość - te trzy: a z nich zaś największa miłość" (1 Kor13,13). Przesłanie super! Warsztat wymaga wg mnie dopracowania. Cieplutko i słonecznie!
Wilcza Jagoda Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak to czytam: "Ludzie piszą iż kochają że ze sobą na zawsze oczarowani słowami majowych kwiatów lukrecji pocałunkami w bukietach pierścionki prezenty tylko tak naprawdę istotna wiara ndzieja i miłość ta ostatnia gdy prawdziwa wiedzie ku wieczności" W myśl św. Pawła w Liście do Koryntian: "Tak więc trwają wiara, nadzieja i miłość - te trzy: a z nich zaś największa miłość" (1 Kor13,13). Przesłanie super! Warsztat wymaga wg mnie dopracowania. Cieplutko i słonecznie! popieram, bo wiersz jakby niedokończony :D WJ>
bestia be Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Witaj Alunko , co mogę powiedzieć po komentarzu Teresy ona dobrze radzi i będzie super serdecznie pozdrawiam bestia
aluna Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Dzuękuję tereso za wnikliwą ....!wstawiałam jako wersja2! Mam tam cosik ukrytego może ktos odczyta?! Pozdrowionka słoneczne!
aluna Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Dzięki Wilcza Jagodo za czytanie! POZDRAWIAM!
aluna Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje bestio za czytanie mojego drapania!Mam dwie wersje.ponieważ w pierwszej zwrotce cos ....! Pozdrowienia!
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Co do wiersza- zgadzam się z powyższymi. Co do tezy wiersza nie-"dla Ciebie jabłko z rajskiego drzewa zerwałbym i tysiąc razy"- pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 dosłownie i przeczytałam; J. serdecznie
aluna Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Mirosławie za czytanie mojego przemyślenia...podumam...! Serdecznie!
aluna Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Judytko za ...! Serdecznie!
Rekomendowane odpowiedzi