aluna Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 na pięciolinii jaskółki dobrego nowiny grają wypełniają pustkę po zimie wnoszą lekkie ciepłe akordy wersja druga po zimie jaskółki na pięciolinii dobra grają nowiny wypełniając pustkę lekkością akordów ciepła
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Nie mam do czego się czepić, wprawdzie tylko nastrój ale temat nastrój wiosenny. Uchwycone (doskonale) z okna trabanta. Pozdrawiam.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 To jest TO ! W pozytywnym bardzo sensie. Bardzo pozdrawiam KKK
teresa943 Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. po zimie jaskółki na pieciolinii dobra grają nowiny wypełniając pustkę lekkością akordów ciepła Znasz mnie, więc wybacz, że czytam pisząc. To takie hehe... "zboczenie", które nabyłam na forum. Kiedyś, gdy zaczynałam publikować, inni mi pomagali doskonalić warsztat. Coś tam chyba zostało z tych lekcji :))) Lubię się dzielić. W minaturce uchwyciłaś piękną chwilę, więc warto ją też ładnie zapisać. Ściskam wiosennie!
aluna Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje za uchwycone Mirosławie,,, ha...ha z tego trabanta! Serdecznie!
aluna Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Krzysztofie za to TO w pozytywnym bardzo sensie! Pozdrowionka!
aluna Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. po zimie jaskółki na pieciolinii dobra grają nowiny wypełniając pustkę lekkością akordów ciepła Znasz mnie, więc wybacz, że czytam pisząc. To takie hehe... "zboczenie", które nabyłam na forum. Kiedyś, gdy zaczynałam publikować, inni mi pomagali doskonalić warsztat. Coś tam chyba zostało z tych lekcji :))) Lubię się dzielić. W minaturce uchwyciłaś piękną chwilę, więc warto ją też ładnie zapisać. Ściskam wiosennie! Dzięki Krysiu za warsztatowe fachowe...! Wkleję go pod jako druga wersje bo inaczej spoglądasz na temat...inspirująco czytelnikowi! U mnie pada deszcz i śnieg wiatr dmucha dlatego pozdrawiam GORĄCO!!!
Rekomendowane odpowiedzi