aluna Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 wypociny umysłu nurtują domniemane wiążą nici spostrzeżeń w supeł bycia gmatwają co dobre ze złem mydlą oczy spojrzeń ciekawych zerkają tam gdzie zakazuje Bóg sprawy na wagę złota dziennego jestem tu od zaraz nie pozwolę zaglądać
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Nie dopowiedziane zawsze są lepsze, ale dla mnie za bardzo nie dopowiedziane.
aluna Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wszystkie karty możemy wyłożyć na stół...zawsze musi pozostać pewne tabu! P:)
teresa943 Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Alunko, nie rozumiem "złota...dziennego" ;) i jeszcze, dlaczego sama skomentowałaś własny wiersz? Rozumiem. Emocje, ale jako czytelnik, cóż teraz mogę? Serdecznie pozdrawiam :)
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Jest takie kuriozum ;"Zegarmistrz światła Purpurowy", jeżeli piszemy dla siebie to w porządku, ale jeśli publikujemy to dajmy szansę czytelnikowi. Pozdrawiam.
aluna Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Alunko, nie rozumiem "złota...dziennego" ;) i jeszcze, dlaczego sama skomentowałaś własny wiersz? Rozumiem. Emocje, ale jako czytelnik, cóż teraz mogę? Serdecznie pozdrawiam :) Tereso złota....dziennego -każdy dzień niepowtarzalny jedyny nie wiadomo czy nie ostatni w naszym ...na wage zlota! Nie skomentowałam napisałam coś w rodzaju post skrp., czego się wystrzegac lub wstydzić! Promiennie!
aluna Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czasami trzeba cos ...rozjasnić! P:))
Rekomendowane odpowiedzi