Wiesław J.K. Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 wiem przecież nic z tego to wszystko dopinam myśli wyłapane w nawałnicy słów przeliterowany taki kawałek bytu ja prze za to co rozprasza tok przemawiać myśleniem mózgu awangardą przerobionych liter-słów prze za...praszam do wytwórni rymowanych snów przecież wiem i co z tego nic ja przepraszam i to wszystko znów Niedziela, Luty 22, 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aluna Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Ty wierszem zajrzałeś Wiesławie w moje ...myśli: "wiem przecież nic z tego to wszystko dopinam myśli wyłapane w nawałnicy słów przeliterowany taki kawałek bytu " Podobamisie bardzo! Miłej niedzieli! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesław J.K. Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi Aluna :) Przeczytałem właśnie twój nowy wiersz "Recykling" i znalazłem tam pewne podobienstwo w naszym spojrzeniu na świat... Pozdrawiam uprzejmie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia be Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 awangardą przerobionych liter-słów , ciekawe to to i mądre, jak zresztą cały wiersz podoba się, wiele daje do myślenia pozdrawiam bestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyl_prost Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 przezabawnie coś napiszcie i nie o aegri bikawerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesław J.K. Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki bestio :) pozdrawiam Wiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesław J.K. Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pisze się o wszystkim, zabawnie, przezabawnie, smutnie i o Kutnie, etc., itd, itp...a więc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi