Krzysztof_Kurc Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 leżymy na plaży podłogi w piachu muzyki zakopani zrośnięci jak syjamskie bliźniaki w bezruchu uciekamy hipotermii
H.Lecter Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Ciałem i uczuciem zrośnięci To jest bardzo niedobre i niepotrzebne. Tekst, to zaledwie notatka liryczna wołająca o jakieś dopełnienie, ciąg dalszy. Spróbuj...
Agata_Lebek Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 leżymy na plaży podłogi w piachu muzyki zakopani zrośnięci jak syjamskie bliźniaki w bezruchu uciekamy hipotermii W tej postaci bardzo mi "leży" ;), jeśli poprawisz dam plusa... Pozdrawiam
BARBARA_JANAS Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pomysł mi się... Ale dla mnie tak : lubię kiedy leżymy na podłodze w piachu muzyki zakopani ciałem zrośnięci jak syjamskie bliźniaki w bezruchu uciekamy hipotermii i być tu mądry...:)) Serdecznie
Krzysztof_Kurc Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Agato, Twoja wersja podoba mi się i pomimo mojej niechęci do ingerowania w coś, co już napisałem - dokonuję zmiany. Pozdrawiam. KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pomysł mi się... Ale dla mnie tak : lubię kiedy leżymy na podłodze w piachu muzyki zakopani ciałem zrośnięci jak syjamskie bliźniaki w bezruchu uciekamy hipotermii i być tu mądry...:)) Serdecznie Dzięki za czytanie i propozycję zmian, ale...wersja Agaty jest mi bliższa. Pozdrawiam. KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za czytanie i komentarz. Być może kiedyś spróbuję rozwinąć tą myśl. W tej chwili jednak jestem już gdzieś indziej. Pozdrawiam. KKK
Fagot Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Ciekawe choć na + to jeszcze za mało Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi