magda Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 *** nawet pełne księżyce mnie nie chcą obca nawet powietrzu po wodzie i w snach już nie chodzę a ogień obraca się w powiew i ziemia mnie nie chce roztrzaskać (noce odmawiają kołysać) ostrza się odwróciły na żyłach i gwiazdy nie chcą lawiną przysypać a tobie i motyl nic nie powie nie zwabi twych myśli ku mnie więc przyjdź kiedy najbardziej cię nie ma i wbij srebrny sztylecik w trumnę inaczej nie umrę
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zrób coś z końcówkami wersów: dziewiątego i dziesiątego.Z resztą nic nie rób Pozdr.
magda Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Policzyłam, które to 9 i 10, i jednak zapytam: dlaczego? Z ciekawości czystej pytam, choć chyba podejrzewam o co chodzi. Nie zmienię Może znów działa zasada zakrzepłego słowa i zwyczajnie się przyzwyczaiłam ale powie/ku mnie zostaje.
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 alesz ja pszeciesz tylko tak za sugerowałem sobje Asz takmito niepszeszkadza...Pozdr całkiem poważne
seweryna żuryńska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Najpierw poproszę o niebieskie literki...i już!...nie umieraj, miła, dla nikogoniechaj deszcz cie wykąpie z tych westchnień...a moze usunęłabyś wszystkie: nawet, nie, nie chcektóre sa absolutnie zasadne i namalowała obraz koloramiwiem, że się wymądrzam, obiecałam sobie już nie wtrącać się do nikogoale do ciebie muszę przyjść, wybaczserdecznie pozdrawiamseweryna
magda Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Seweryno, myślałam o tym, ale chcę żeby obrzeża były jak najprostsze, jak najcodzienniejsze, wyswiechtane. Niech to bedzie taka westchnieniowa wyliczanka. A niebieskie literki - już, natychmiast, się robi dziękuję
magda Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 oyey, jestem więc skazana na twoje generalne niezadowolenie bo czasowniki i przymiotniki to moje pędzelki, widocznie tak nam pisane trumnę - umrę jak najbardziej zamierzone, cieszę się, że chociaz to
Rekomendowane odpowiedzi