bazyl_prost Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 moi codi asperi ad astri barille consumo
ANNA TADJUIDEEN Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 mozesz przetlumaczyc na j polski
bazyl_prost Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 wolałbym na francuski ale to trudne spróbuje
bazyl_prost Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 moje moje łososie podróżują do gwiazd miś je zjada
Ann N.N. Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A to jest rewelacyjne. Pod warunkiem, ze zobaczymy obrazek. Ja widze to tak: rzeka pelna ryb, pod rozgwiezdzonym niebem polujacy na nie niadzwiadek. Podoba mi sie. Pozdrawiam, Lenka
Orston Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A to jest rewelacyjne. Pod warunkiem, ze zobaczymy obrazek. Ja widze to tak: rzeka pelna ryb, pod rozgwiezdzonym niebem polujacy na nie niadzwiadek. Podoba mi sie. Pozdrawiam, Lenka Albo Wielka Niedźwiedzica :)
Rekomendowane odpowiedzi