aluna Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 brodzę z ręką na czole za oknem wiatr zamiata srebrne konfetti przytulam do piersi pióro zamiata srebrne konfetti. przytulam do piersi pióro chcę brnąć dalej,dalej w poszukiwaniu dobrej na pewno jedynej. nie wymarzę myszką zakamarków gdzie się ukryła. nikomu nie wolno dotykać czułej struny westchnień. boję się nawet przemilczeć twoje imię.
allena Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 pióro - przytulam kogoś lekkiego jak pióro? w slamsach można brodzić? rozumiem, że chodzi o błoto? próbuję "rozebrać" wiersz, ale chyba nia dam rady:) a.
aluna Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Droga Alleno za wzgląd i comment! Przytulam pióro którym .... W slamsach...myśli... Uściski!
złamane skrzydło Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, wiadomo, moje pióro:P, które służy do spiasnia dziejó slamsów macham aluno
aluna Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Dzięki Miłe skrzydełko za przeczytanie ...wydrapanego piórem....! Uściski!
Lena Achmatowicz Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myszką ani ptakiem. mam dziwne skojarzenia w tym miejscu. przypomniał mi się kawał o klikaniu myszką przez blondynę.
aluna Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Dzięki Droga Leno że zajrzałaś do mnie! Żebyś wiedziała ani myszką... ani...ani...! Uściski!
Franka Zet Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Czytałam kilka razy, Alunko i tak myślę jak by Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bez pogrubionego ? Poza tym stworzyła się w moim odbiorze nowa perspektywa przez to, że napisałaś "wymarzę", a nie "wymażę". Marzenie przy pomocy myszki stało się ciekawsze niż wymazywanie. Tak to czytam i tak mi się podoba.
aluna Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 I o to chodziło Droga poetko ...nareszcie coś odkrytego..!Milo mi..wymarzyć! Ściskam!
H.Lecter Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 czułej struny westchnień. Aluna, za takie wersy można zabić w obronie własnej... Spróbuj w wierszu, chociaż raz, zwyczajnie pooddychać. Słabo.
Emu Rouge Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a czemu nie tak??? nie rozumiem aktualnego rozbicia na wersy, który chyba powinien czemuś służyć. Nie rozumiem również ( po 3 przeczytaniach ) o co chodzi w niektórych momentach wiersza. Rysuje się pewien klimacik, aczkolwiek bardzo wątły. Brodzenie w slamsach i myszka mi się niezbyt kojarzą, a czuła strony westchnień zwyczajnie poraża i totalnie dyskwalifikuje wiersz. Pointa nijaka. pozdr aga
aluna Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki mistrzu za przeczytanie i odniesienie się...! Postaram się zwyczajnie... Pozdrawiam serdecznie!
aluna Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a czemu nie tak??? nie rozumiem aktualnego rozbicia na wersy, który chyba powinien czemuś służyć. Nie rozumiem również ( po 3 przeczytaniach ) o co chodzi w niektórych momentach wiersza. Rysuje się pewien klimacik, aczkolwiek bardzo wątły. Brodzenie w slamsach i myszka mi się niezbyt kojarzą, a czuła strony westchnień zwyczajnie poraża i totalnie dyskwalifikuje wiersz. Pointa nijaka. pozdr aga Droga ago no ...cóż zaciskam zęby...i myślę jakby coś na dobre! Serdeczności!
aluna Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 A to szkoda Droga pchełko! Dzięki że zajrzałaś!Mam nadzieję że nie grypa...a wiersz no przykro że nie...! Pozdrowionka!
aluna Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pisz pisz Aluna, wreszcie COŚ napiszesz ;) acha, no i czytaj czytaj czytaj..... i czytaj chyba masz wirusa poeticusa ;) :) Cholera wie ...może ? Mam nadzieję że w końcu wyskrobie ...na plusa od CIEBIE! Uściski serdeczne!
Pancolek Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 brodzę z ręką na czole za oknem wiatr zamiata srebrne konfetti przytulam do piersi pióro U ought to write a new poem ;) Przy reszcie wpadasz w banał, ogranie, nudę. Więcej czytania innych i styknie niedługo.
aluna Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Drogi Pancolku biorę ...!!! Uściski!
BARBARA_JANAS Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 za oknem wiatr zamiata srebrne konfetti przytulam do piersi pióro w poszukiwaniu dobrej na pewno jedynej. nie wymarzę myszką zakamarków gdzie się ukryła. nikomu nie wolno dotykać czułej struny westchnień. boję się nawet przemilczeć twoje imię. Nie wolno dotykać, ale trochę wymazałam. Sorry, tyle dla mnie. Pozdrawiam
alluna Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Dzięki Droga BARBARO ZA WZGLĄD !WYOBRAŹ SOBIE ŻE TAK NAPISAŁAM ,ALE POD WPŁYWEM COMMENTU ZMIENIŁAM W WARSZTACIE! PRZEPRASZAM ZA DUŻE ...KOMPUTER SIE ROZSZALAŁ ,NAWET MUSIAŁAM ZMIENIĆ NICK NA alluna! POZDRAWIAM SERDECZNIE!
Rekomendowane odpowiedzi