Koval_ZNowin Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 antypatia jest wrodzona podobno zostaje nie lubię reguł wyciągam rękę pod baldachim z gwoździ prawie metalowa konstrukcja przypominająca mi o dzieciństwie też nie do końca trafne zmęczona przepona od konstelacji oddechów staje się supernovą czarne dziury zawsze były przede mną
kasiaballou Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To ja się przyznaję do podsłuchiwania ;) Kovalu - jeden z Twoich lepszych! pozdrawiam :) kasia
teresa943 Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 czarne dziury zawsze były przede mną niechcący popełniłam grzech... podsłuchania, ale tak rozpaczliwie szeptał ten peel, że aż mi się serce ścisnęło... pomyślałam, że te "czarne dziury" są także przede mną... dobry wiersz pozdrawiam (bez tych czarnych) :):)
Koval_ZNowin Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To ja się przyznaję do podsłuchiwania ;) Kovalu - jeden z Twoich lepszych! pozdrawiam :) kasia o nie ładnie:) myślisz? możliwe ja nie jestem w stanie subiektywnie oceniać:) pozdrawiam serdecznie
Koval_ZNowin Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo ten peel zdecydowanie za głośno mówi:) każdy ma czarne dziury, i każdemu nos przed szereg wystaje. Pozdrawiam serdecznie:)
Rekomendowane odpowiedzi