bestia be Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Co znaczy słowo Poezja? Ona serca potrafi rozkruszyć, przejść przez niezdobyte szlaki, pokonać nieprzebyte góry. Zdobyć najdalsze przestworza, stopą dotknąć powierzchni słońca. Potrafi być mizerna i potężna, dobroczynna i nie mieć obola. Kostuch zamienia w złotą lirę. Jest nieśmiertelna, czy umiera?
Gregory House Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odpiszę Ci, w swoim czasie. Przypomnij sobie wtedy :) teraz powiem tylko, że:Z poezją jak z rybą W stoczni ją tworzę Później wypuszczam Na pełne morze. Pozdrawiam :)
bestia be Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 dzieki za odwiedziny a i fajną fraszkę . myślę nad tym JAK, bo to tez pustorożec:):):ale zastanowiło mnie. No cóz teraz ogladam Prof Miodka na Polonii i uczę się. oki poczekam na póżniejsze zabranie głosu pozdrawiam serdecznie bestia
Gregory House Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 hehe, o tyle o ile Ty się uczepiłeś krwi w moim wierszu, tak dla mnie stwierdzenie "potrafi byś słąba i potężna, jak bogata i wiecznie biedna" jest po prostu nielogiczne :) Pozdrawiam
bestia be Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Gregory nielogiczne mawiasz ale nie w przypadku porównań, gdyż ja mogę porównać telewizor z oknem, a WC z salonem, kim jest? więc ja nie wiem , tylko przypuszczam i tu może być brak logiki, ba ja jestem laik więc pytam się znawcy w sposób jaki umiem, gdyz nie znam odpowiedzi, a i w encyklopedii nie ma jej oni w zadnej bibliotece ot tyle pozdrawiam, ja mam racjonalne wytłumaczenie bestia
Gregory House Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 spoko, to tylko mój pogląd. poeta panem wiersza. Pozdrawiam
bestia be Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 oki tak zmieniłem i już nie będę zmieniał. Tak zostanie nawet, gdy otrzyma negatywne komentarze, gdyż trzeba wierzyć we własny umysł i intuicję. Miło sie z Toba Gredory wymienia poglady i na tym polega krytyka, gdyż ona powinna uczyć, a ,,człowiek istota omylna", a krytyka jest cenną wskazówką Gregory Z całym szacunkiem pozdrawiam bestia
Gregory House Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 w pełni się z Tobą zgadzam chylę czoła Pozdrawiam
matka boska elektryczna Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Cha cha cha...zabawnie straszne. Pozdrawiam:)
bestia be Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to albo zabawnie albo strasznie skoro w 1 zdaniu robisz błąd logiczny więc z dawkuj na słowa, gdyż takie komentarze są zbedne. Dobra rada jak nie masz nic do powiedzenia, pozostaje ci znak zapytania. Jednak dzieki za przeczytanie i odwiedziny pozdrawiam bestia
matka boska elektryczna Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 To nie był błąd logiczny, to tak zwana gra słów. Troszeczkę więcej dystansu do swojej twórczości tak jest zdrowiej:) pozdrawiam:)
bestia be Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 no na pewno zdrowiej z całym szacunkiem bestia
Judyt Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 to zdaje się już drugie takie bestyjne pytanie- powtórka; ah się uparł Autor; płoniaście
bestia be Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Witaj Judytko i dzięki za odwiedziny, a tak mi po głowie ta mysl lata heh pozdrawiam serdecznie bestia
Rekomendowane odpowiedzi