bestia be Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Rankiem leżę w trawie w zielonej nadziei dnia. Moje myśli są wolne od brudnych zmartwień. W oddali widzę postać skrywa dziewicze ciało. Dlaczego jesteś ze mną, a naprawdę nie istniejesz? Wiatr rozwiewa urok chwili cuci z kolorowych marzeń. Jutro będziemy się kochać w realiach, a nie w snach. Niedopałek przypalił palce zielona wizja odeszła. Nie chcę tego stracić, więc przypalam skręta.
Judyt Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Dlaczego jesteś ze mną, a tak naprawdę nie istniejesz? Wiatr rozwiewa uroczą chwilę - to mnie się podoba bestio, tylko trochę zaprzeczenie samo w sobie, płoniaście
teresa943 Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ośmieliłam się trochę "ociosać", jednak przydałoby się więcej. Nie chciałam wiele zmieniać, by wiersz mógł pozostać Twój. Chyba się nie gniewasz? Mam nadzieję :) Rankiem leżę w trawie zielonej nadziei dnia. Moje myśli są wolne od codziennych zmartwień. W oddali widzę postać skrywa dziewicze ciało. Dlaczego jesteś ze mną, a naprawdę cię nie ma? Wiatr rozwiewa urok chwil cuci z kolorowych marzeń. Jutro będziemy się kochać na jawie a nie w snach. Niedopałek przypalił palce marzenia odeszły w dal. Chcę jeszcze. Przypalam kolejnego skręta. -------------------------------- Ja to bym mniej więcej tak: -------------------------------w trawie zielony dzień myśli wolne od rutyny w oddali dziewica niby jest ze mną na jawie tylko wiatr rozwiewa urok cuci z kolorów rzeczywistość pet sparzył palce marzenia prysły chcę jeszcze raz przypalam kolejnego skręta Cieplutko pozdrawiam :)))
Franka Zet Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Krysia słusznie ścina, wywal takie rzeczy jak "dal" i parę innych, fajny pomysł, ciekawe kojarzenia trawy. Pozdrawiam :)
aluna Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Ciekawie w tym temacie!Po poprawce teresy lekko się czyta! Uściski!
Ewel K Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Zdecydowanie trochę słówek do wywalenia. Czy to poprawki Teresy, czy Twoje własne - myślę, że warto, bo temat niezły;) pozdrawiam
bestia be Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Rankiem leżę w trawie zielonej nadziei dnia. Moje myśli są wolne od codziennych zmartwień. W oddali widzę postać skrywa dziewicze ciało. Dlaczego jesteś ze mną, a naprawdę cię nie ma? Wiatr rozwiewa urok chwil cuci z kolorowych marzeń. Jutro będziemy się kochać na jawie a nie w snach. Niedopałek przypalił palce marzenia odeszły w dal. Chcę jeszcze. Przypalam kolejnego skręta. Dzięki Tereso za poprawkę , tak myślę, ,,ze teraz jest superasto, rzeczywiście Twoja postać , wiec po co Twoja? oki zmienię na taka wersją bardzo z serca dziękuję, gdyż tak właściwie chodzi o palenie marihuany . Tak okrojony ma takie same myśli, a lepiej się czyta z całym szacunkiem bestia
bestia be Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak zawsze dzięki Jydytko za przeczytanie , wpis i odwiedziny, a jak się coś w części podoba to nie jest źle serdecznie pozdrawiam ,,płoniaście" bestia
bestia be Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Franko dziekuje za odwiedzinki i wpis i przyznam się bez bicia, że Teresa dobrze to skróciła. serdecznie pozdrawiam bestia aha chodzi o marihuanę , a trawe potocznie
bestia be Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki aluno za wdepnięcie i przeczytanie z tym czytaniem masz rację i jak zawsze lubię Cię z całym szacunkiem bestia
bestia be Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Ewel K za przeczytanie i wizytę no chyba za bardzo zaszalałem ale chciałem przekazać palenie marihuany , a nie trawy jednak Teresa, to upiększyła pozdrawiam ślicznie lubię Cię bestia
Ewel K Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Ewel K za przeczytanie i wizytę no chyba za bardzo zaszalałem ale chciałem przekazać palenie marihuany , a nie trawy jednak Teresa, to upiększyła pozdrawiam ślicznie lubię Cię bestia No wiem, że marihuany, obrazek jest niezły, po poprawkach o wiele lepiej:) pozdrawiam
bestia be Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Może tak będzie lepiej i wyraźniej. Jak zawsze juz nic nie wiem pozdrawiam wszystkich i moze jeszcze ktoś doradzi bestia
bestia be Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 no Ewel K dzięki, jednak i tak głupieję, gdyż jak mówia pierwsza myśl najlepsza ale cóż niech tak zostanie. pozdrawiam bestia
Rekomendowane odpowiedzi