Tali Maciej Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak się krzywak uśmiecha to znaczy że się nie obraził o tego bladego co padł(((-: pozdrawiam do piątku hej
Tali Maciej Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. można powiedzieć że miałem podobne odczucie pisząc oba te utwory, czyli niezły ubaw pozdrawiam
BARBARA_JANAS Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 "Pan był wieszczem i proszę o jeszcze bo mam dreszcze...." ;)) Do zobaczenia 22 lutego. Z niecierpliwością czekamna numer specjalny, o którym ostatnio wspomniałeś. Pozdrawiam serdecznie
Tali Maciej Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze, tak więc czekam na 22(((-: pozdrawiam
Bernadetta1 Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Maćku;)ubawiłes nas tym wierszem i jeszcze raz przypomniały sie fajne chwile...dzieki- super zabawa słowem:)
Don Silencio Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 jak z następnego napiszesz: babol kulał się ze śmiechu to masz piwko (i tak masz bo Ci jeszcze jakąś kasę wiszę...) pozdro z daleka
Tali Maciej Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki ((-: do jutra pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trzymam za słowo((-: pozdrawiam z bliska
Tali Maciej Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe jak tak.... to nie omieszkam a przy okazji posłucham jak się ziewa liryki ;) ps. no i gratulazione za to, o czym BZdet był doniósł :) wiedziałem wiedziałem (-: krzywak powinien ludzi na piwsko zapraszać a nie na jakieś wieczorki literackie(-: dzięki za saldomość pod wierchołem i oczywiście pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe Maćku, dobre, z dowcipem żałuję że mnie tam nie było a może kiedyś leszcze -jeszcze? cmoook
Tali Maciej Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe Maćku, dobre, z dowcipem żałuję że mnie tam nie było a może kiedyś leszcze -jeszcze? cmoook ((-: dzoięki stasiu zapraszam do krakowa
Rekomendowane odpowiedzi