Tali Maciej Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 była pani wieszczem i jeszcze mam dreszcze gdy wiersze te pierwsze pamiętam wciąż była pani lwem i wiem że gromkie brawa to sprawa oczywista gdy lingwista słowem śwista fonetycznie i lirycznie czyta wiersz była pani dziś jak dama a poezja rymowana i ta znana i nie znana nie zamknęła się w tych ramach w sali było duszno i tłok w bok w tył bez ruchu na uchu jednak pozostał ślad zgadł bym jeszcze te cytaty cyt cyt lecz niestety wewnątrz był skwar i tłok z boku na bok pewien krzywak o dziwo wypił piwo po-czym? zbladł i padł była pani wieszczem i jeszcze te wiersze pamiętam również pogotowie co bladego o zdrowie pyta łosie ((((((-: z pozdrowieniami dla wszystkich uczestników i z zaproszeniem dla każdego chętnego o dziwo też na piwo
stokrotki w rosole Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 "chcę być wieszczem chcę być wieszczem"? ;) pozdrawiam
allena Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 tak ze staropolska - chcę być wiesz czem:) a.
Tali Maciej Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja mówię jeszcze jeszcze(-: pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiesz cze-mu pozdrawiam
Franka Zet Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Równie dobre jak zdjęcia, a może lepsze. Świetnie się czytało ! Dziekuję za odsłonięcie rąbków tajemnicy, bardzo byłam ciekawa... Pozdrowienia ;)
Marek_Stasiuk Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Dobry wiersz. Dopracowany. Nie jest to poezja, która janpełniej do mnie przemawia, ale doceniam formę i treść. mrs
Tali Maciej Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale proszę zwrócić uwagę że to tak z przymrużeniem oka ale dziękuję za poczytanie pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to taka cynika cynika tkliwa dynamika(-: pozdrawiam
Magda_Tara Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 piękny wieczór (choćby tylko na fotkach!) i cudna relacja tutaj! dzięki i gratuluję! :))
Stefan_Rewiński Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Takie sprawozdanie Macieju, niewiele w tym wiersza, poezji. Pozdrawiam.
Tali Maciej Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak więc zapraszam na kolejny wieczorek 22 lutego dzięki za odwiedziny pozrawiam
Tali Maciej Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taki był zamysł dzięki za śladomość pod wierszydłem pozdrawiam
basia gowska Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 wiersz przeczytać wyraźnie jest ważne choćby dlatego, że bez tego widownia może wziąć poezję za kaźnię w życiu nie rechotałam się tak ze sprawozdania z jakiegoś wieczorku autorskiego gratulaje panie kolego niczego niczego
Oxyvia Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 lecz niestety wewnątrz był skwar i tłok z boku na bok pewien krzywak o dziwo wypił piwo po-czym? zbladł i padł (...) również pogotowie co bladego o zdrowie pyta łosie Ojej, to aż tak było? Ja cie kręce! Nie dawać tam piwa w tłoku! Nie dawać!
Oxyvia Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Acha, a gdzie można obejrzeć zdjęcia, o których co niektórzy wspominają?
M._Krzywak Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Z tym piwem to trochę nie tak ;) Ale - wiersz jak najbardziej poetycki (sprawozdanie? No nie róbmy sobie jaj...), ale - tylko jako zabawa, słowem, sytuacją, niech to będzie zachęta, impuls, ja wiem, do współtworzenia, do brania udziału, do robienia podobnych rzeczy. Ja, niejako przywołany przez treść utworu, uśmiecham się :))) Pozdrawiam.
amerrozzo Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 W lekkim tonie jak pamiętny "ZONED- tak bardzo kochali by się-czyli smutna historia o zwisie". Wiersz nie aspiruje do bycia wielkim, ale w obecnym kształcie podoba mi się. Pozdrawiam.
Tali Maciej Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a dziękuję dziękuję, ja się rechotałem pisząc pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aż tak źle nie było, to już taki wymysł autora co by bardziej przejaskrawić a zdjęcia znajdziesz w postach na forum dyskusyjnym u Krzywaka pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi