teresa943 Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 przytulasz najczulej jak tylko potrafisz wdychasz w siebie bez reszty kurs euro idzie w górę rośnie i rośnie krzywa pnie się na szczyty hossa boom spija nocne nadwyżki kładzie na powiekach cienie zasypiają jak dzieci
aluna Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Twoje wiersze tereso zawsze mnie wprawiają w zamyślenie ...pomimo ekonomii! Podobalsko! Uściski! P.S. Powinnaś mieć nick anioł stóż!
Ewel K Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Hm, mi by pasowało bardziej "bum" - ale to ja - niezmienne od lat uprzedzona do wszelkich "boom", "good", "school" itd;) Poza tym dobry pomysł, na czasie, ładnie pozdrawiam;)
teresa943 Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. anioł stróż? ... hehe...już ja bym "postróżowała", że ho, ho... cieszy Twoje zamyślenie...i "podobalsko" :) dziękuję i odściskuję :))
teresa943 Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czyli pasuje w czytaniu :) dzięki za strawienie tych terminów giełdowych... mogą się przydać w życiu...nie tylko...hehe... na gieldzie :) serdecznie pozdrawiam :))
aluna Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. anioł stróż? ... hehe...już ja bym "postróżowała", że ho, ho... cieszy Twoje zamyślenie...i "podobalsko" :) dziękuję i odściskuję :)) I tak zostaniesz i takie żadne he..he..Cię nie uchroni! Ściskam!
teresa943 Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. anioł stróż? ... hehe...już ja bym "postróżowała", że ho, ho... cieszy Twoje zamyślenie...i "podobalsko" :) dziękuję i odściskuję :)) I tak zostaniesz i takie żadne he..he..Cię nie uchroni! Ściskam! Jesteś kochany uparciuch ... a niech Ci będzie :) Buźka!
bestia be Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 ciekawie przedstawiona ekonomika w poetyczny sposób. pozdrawiam bestia
teresa943 Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ekonomika? no tak, też :) dziękuję i pozdrawiam :)
Bernadetta1 Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 wyplatałas sie Krysiu z tematów miłosnych i dlatego wiersz jest inny i bardzo mi sie widzi:):) w sumie tez pisze duzo o uczuciach i to jest chyba najprosciej- a tu fajny temat giełdowy , podany bardzo miło...podoba sie Krysiu:):)pozdrawiam cmok:)
teresa943 Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. temat giełdowy...hehe...też życie:) cieszę się, że się podoba Beatko i serdecznie cmokam :):)
Baba_Izba Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Zamiast "orchideę", ja bym wolała coś w rodzaju "czule" (jak). Ogólnie podoba mi się, fajny wiersz. Serdeczności - baba
teresa943 Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiesz, co? Rozświetliłaś mi myśli, zresztą jak zwykle:) Umiesz wnikać do głębi...rzeczywiście aż się prosi cosik czułego... może "czułość" - przytulasz czułość - jak Ci się zdaje? Dzięki za radę i za podobanie :) Ciepełka w ten wietrzny dzień -Krysia
Baba_Izba Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Już nie chcę Ci mieszać Krysiu, ale mam nieco mniejsze skrupuły, gdyż wiem, że nie za bardzo sobie w swoim pozwalasz mieszać. Jednym słowem, wiesz - co chcesz. I bardzo dobrze! To mnie troszkę ośmiela. Moim zdaniem "przytulasz czułość", może troszkę za słodko, przytulanie też jest samo w sobie - czułością. Dla mnie bardziej coś jak : "wyzwalasz" - można u siebie i u kogoś. Jak myślisz? Ucałowania - baba
teresa943 Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, że poświęcasz tyle czasu moim "wypocinom". Dobrze myślisz. Zastanowię się i poczekam na pomysł. Na razie zmieniłam początek jednak nadal z "przytuleniem"... to warsztat, więc nie muszą się śpieszyć... Ściskam Cię za Twoją bezinteresowną życzliwość :)) Krysia
Baba_Izba Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Krysiu, teraz "przytulasz najczulej jak tylko potrafisz" - jest chyba w dziesiątkę, tak myślę. Baaardzo dobrze - w moim odczuciu. heeej - baba
Rekomendowane odpowiedzi