Asharil Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 czuję mrowienie w palcach i pewnie zbliża się choroba. nawet nie mam folderu na wiersze, komputer stał się zbyt bardzo osobisty. to od nerwów tak. wahania ciśnienia, wzrostu, raz się garbię raz prężę, nie wiadomo na której stanąć stopie. jakiś niedowład mi nie pozwala chwytać w locie i przebierać palcami. tylko patrzę. umieszczam się w czasie jak kropkę, a po latach, a po latach tyle znaków jak deszcz spadnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H.Lecter Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 " Choroba poetycka " sprowadzona do - chcę ale nie potrafię. Trzeba jakoś przeczekać czas między niedowładem a deszczem znaków, to na razie nie jest " najszczęśliwszy " wiersz... ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARBARA_JANAS Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak właśnie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi