bestia be Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Przez szary żywot zmierzasz wiele kłód pod nogami, dużo skrzyżowanych ścieżyn, które zawsze się kończą. Czasami nie masz wyboru, gdzie poprowadzą kroki, chciałbyś z drogi zawrócić, lecz z tyłu została granica. W myślach chwytasz przeszłość, łapiesz opuszkami palców, wszystko pragniesz zmienić jednak wrosłeś w betonowy los. Życie jest zawiłe do odczytania.
patti patti Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 ładnie bestio:) ja troszeczkę bym pozmieniała ale za bardzo sie nie znam więc.... :) pozdrawiam:)
maya kent Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ścieżyny się nie kończą tylko przechodzą w inną drogę - pomyśl nad tym, no i nie - betonowy Pozdrawiam ciepło:)
bestia be Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Mayu-- dzięki ze wpadłaś i przeczytałaś dawno Cię nie było- chyba , że fruwasz po innych działach:):):) Juz mnie zaskoczyłaś wierszem swoim i jak zawsze jest super oczywiscie twój wiersz. Nie wiem czemu ścieżyny mają się nie kończyć , a betonowy los jest zły. Tu mnie zaskakujesz:):):, ale cóż cenię Twoje zdanie jednak akurat tych słów nie zmienię, gdyż wszystko się kończy oprócz nieskończoności, to odnośnie ścieżyn, a betonowy los w tej przenośni oznacza symbolizm i bez tego słowa wierszydło nie miałoby żadnego sensu jednak mozna uzyć innego przymiotnika lecz nie chcę , gdyż beton ma wszelakie znaczenie. serdecznie pozdrawiam bestia---- ale możesz dać propozycję zamiast betonu, czekam
bestia be Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Patti Dzięki, ze wpadłaś i pozmieniaj, jak uważasz zawsze cenne są rady i uwierz w siebie , że się znasz , a poezja to mowa duszy, więc ja masz i się znasz ot tyle :):):):) serdecznie pozdrawiam bestia
Judyt Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 no jest zawiłe, życzę powodzenia w czytaniu(:bestio jak ślepy marek(...)
bestia be Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 dzieki Judytko za odwiedzinki miło Cie goscić:)):):, jak zawsze nic mi nie poradzisz:))))))ale cóż takie zycie. pozdrawiam bestia
maya kent Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To była tylko moja propozycja - ale to twój wiersz, zrobisz co zechcesz, nie wiem co zamiast betonu, może kamień? jak ty to widzisz? Pozdrawiam :)
teresa943 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 wiele zawilości tak w życiu, jak i w wierszu...warto co nieco zmienić (podobnie jak w życiu)... latwiej będzie wyczytać... pozdrawiam:))
bestia be Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Mayu dzieki za ponowne odwiedzinki , a może kamień bardziej poetycko, oki zmienimy na kamienny los w sumie to tez symlol np Niobe niech będzie z całym szacunkiem za pomoc pozdrawiam bestia
bestia be Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Dzieki Tereso, tylko nie mam pojecia ,co mozna jeszcze zmienić ale cóż. Jednak miło Cie gościć w mych skromnych progach. pozdrawiam bestia
zak stanisława Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sorrki, pogrzebałam conieco może cosik wybierzesz:) pozdrawiam bestio be!
bestia be Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 bardzo dziękuję Stanisławo za odwiedziny i przeczytanie. Ładnie to zmieniłaś, heh teraz mam zagadkę dopiero, cóż pozostaje zastanowię się nad całością. serdecznie pozdrawiam bestia
Wiesław J.K. Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 "za tobą spalone granice nie możesz zawrócić z drogi" pozostaje nadzieja na lepsze :) pozdrawiam
bestia be Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Wiesławie, dziekuję za przeczytanie i odwiedziny po wszystkich komentarzach zmienię niektóre słowa teraz myśle te spalone granice mi sie podobają ale to trzeba rozważnie zmienić. Moze jak zniknie na 2 stronę pozdrawiam serdecznie bestia
Judyt Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. idz na ślepo z ufnością(...)
bestia be Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 chodzę jak ślepiec:):):) pozdrawiam Judytko bestia
Rekomendowane odpowiedzi