aluna Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 Kocham zapach Twojego ciała jest jak Lacosta w ładnym flakonie. Przenika nozdrza po czubki palców. Paraliżuje ,piersi pełne czekają,falują spragnione pieszczot i pocałunków. Drżące ręce obejmują smukłe ramiona. Usta pragną pocałunków ,stęsknione nabrzmiałe z tęsknoty szukają twoich. Błogi dotyk twoich rąk ,wyzwala żądze. Poddaje się ,pełnia pragnienia, bądź ze mną, bądź już! I jestem tam ,gdzie kobieta być powinna -błogostan,przedsionek....?! Nareszcie mój.
Ewel K Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 Hmm, do popieszczenia to tu jest, niekoniecznie ciała, a jego opisu właśnie;) Przede wszystkim dwa pierwsze wersy uczyniłabym jednym, dla ominięcia banalnych rozpoczynań, dalej też mi się nasuwa trochę pomysłów zmian, może sobie coś tam z tego wyciągniesz: Flakon zapachu Twego ciała jak Lacosta przenika nozdrza i dalej - paraliżuje piersi co czekają pieszczot, pocałunków, falują spragnione. Drżące dłonie obejmują smukłe ramiona, usta chcą tylko jednych ust, tęsknią - nabrzmiałe przez to ich szukają. Błogi dotyk Twoich rąk wyzwala żądze. Poddaję się. dalej całkiem mi kuleje i jakoś nie mam myśli, co z tym zrobić. Poza tym sądzę, że w ostatnim wersie samo "Nareszcie" będzie już bardzo wymowne;) Więcej zaufania do symboliki, zaszyfrowanych znaczeń, pojęć - powodzenia i pozdrawiam ciepło:)
aluna Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 Bardzo wymowny comment!P:))
aluna Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 Dzięki Ewel za obszerny komentarz, napisałam ten wiersz na gorąco co nie jest jednoznaczne z....!Pomyślę ...obiecuję! Uściski!
Ewel K Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczywiście to Twój wiersz i zrobisz z nim, co zechcesz:) pozdrawiam!
Slide Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 Matko. Nie powiem co mi sie teraz chce. huaaa
aluna Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 TAK MA BYĆ! o.k.! Pozdrawiam!
Marek_Stasiuk Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 Za mało krwi :))) szacun
Marlett Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 to nie jest erotyk tylko opis sytuacyjny. PozrawiaM.
bestia be Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 no no nawet ciekawy erotyczny opis pozdrawiam bestia
maya kent Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zbyt dosłownie - za mało metafor Pozdrawiam, pa
aluna Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Dzięki za komentarze! -Marku pomyśle nad horrorem dla CIEBIE! -Marlett ,starałam się aby był wymowny,przemawiający! -Dzięki droga bestio!Uściski! -mayo kent pomyśle nad metaforami!
Marlett Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Napisać erotyk - to wielka sztuka, a w Twoim wierszu zbyt wiele dosłowności. pozdr.
aluna Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Dzięki Marlett za wskazówki,pisałam go jak tylko naszedł mnie pomysł,który przelałam na papier! Uściski!
LadyC Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 No nie - to nie jest erotyk niestety Kawanaławizm - po co tak dosłownie? Czemu te piersi takie muszą być zawsze pełne itp? Te błogostany, dotyki itp Erotyk musi muskać metaforami Wywoływać wrażenia, emocje a nie je opisywać Pozdrawiam :))
aluna Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Dzięki za komentarz LadyC i wyrażenie swojej opinii! Przecież nie ubiorę partnerów -kochanków w ciuchy,nie bądźmy pruderyjni! Emocje wywołuje ...myślę! Pozdrawiam!
LadyC Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Nie trzeba w ciuchy aluno - starczy w metaforki A do pruderii mi chyba dalekoooo ... Pozdrawiam :))
aluna Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Tak myślę Droga LadyC!Metaforki już pisałam n.t powyżej,obiecuję pomyślę! Uściski!
zak stanisława Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo nikt nie chce modelu "uszy jamnika" :( ;) dziś są silikony :P ale czy potrafią falować :)? alluno, za dużo dosłowności i ta puenta....
aluna Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo nikt nie chce modelu "uszy jamnika" :( ;) dziś są silikony :P ale czy potrafią falować :)? alluno, za dużo dosłowności i ta puenta.... Dziękuje Droga Stanisławo że zechciałaś skomentować!Poprawiłam! Uściski!
Rekomendowane odpowiedzi