Fiedia Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 Sposób wyrazu - kluczem zrozumienia, wyrażać siebie - sensem istnienia. Magia słowa drogą przekazu, czyta wersy umysłowego obrazu. z otwartej księgi ludzkiej duszy, już nie cierpi samotności katuszy. serce radosne które zrozumiało że połączenie z umysłem powstało.
Bernadetta1 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 raczej unikaj w wierszach słów,,szczescie'', ,,radość'', ,,uczucia'',itp.Sa zbyt oczywiste i nie rokują dobrze utworowi.Pozdrawiam ciepło:)
allena Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 me, mej - nie! można przecież "moje", "mojej":) a.
myślątko Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 zastanawiam się nad sensem użycia słowa 'katusze' - już się go nie używa zbyt często widać, że pasuje rymowo, ale to straszny rym sensu wiersza nie rozumiem, choć poszczególne słowa nie są niezrozumiałe coś mi się kojarzy z jakąś młodzieżową subkulturą w swoich charakterystycznych ciuchach więc tym bardziej słowo katusze zastanawia rym aabb jest prościutki i dobry do rymowanek dziecinnych
bestia be Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 posłuchaj alleny dobrze radzi , a tak jest przekaz w wierszu ok pozdrawiam bestia
Fiedia Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 Dziękuje za rady za wiersz stworzony, myślę że jest lepszy gdy poprawiony. Co do dziecięcych rymów komentarza, to początek poetycznego elementarza, Wszystkie rady czytam i przyjmuje, rozwijam siebie, uczę, poetę buduję
Rekomendowane odpowiedzi