Autsaj Derka Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Dziś bez Ciebie zatapiam się... Ginę w rzece bólu i niepowodzeń Tonę w szyderczych oczach istot wokół mnie Zatracam się w słowach kpiących nicości Gubię się w ciemnych ulicach mych dni Znikam w szarych mych godzinach I choć jest brzeg, to zbyt daleko... I jest światełko to rzadko błyszczy... I jest mapa, lecz zatarte jej ścieżki... I jest zegar, ale zbyt szybko mknie przez kolejne cyfry... I choć mogę zamknąć oczy to i tak będę musiała je kiedyś otworzyć... I choć ginę to nie zginę. I choć niknę to nie zniknę. Rzeka jest czasem potrzebna, by nie wyschnąć. Są potrzebne kpiny i szyderstwa, by umieć żyć. Jest ciemność potrzebna, by odróżnić noc od dnia. Są dni i są godziny niezbędne, by zawsze potrafić znaleźć się w życiu...
myślątko Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 taki troszkę dziwaczny i nie do końca zrozumiały przy czym sztampowy i sztambuchowy
Bernadetta1 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 ja jestem na nie:(...te kropeczki wykasuj, sa zbedne uwazam:)
Tomasz_Piekło Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Po co to 'mych' w szóstym wersie.
bestia be Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 nie lubię powtórzeń ale w tym wierszu muszą być więc podoba się pozdrawiam bestia
Wilcza Jagoda Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 to nie ten dział, na takie wiersze jest forum dla wierszokletów a'hoj
Rekomendowane odpowiedzi