teresa943 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 na zawiłościach drogi jak ociemniały nestor co krok się potykam kamienie ranią stopy bez oparcia jestem bezsilny w pnączach mój dom bez przytuliska dawno stara pogięta dziczka rodzi cierpkie owoce dziś nikomu na nic rozbitek jeszcze w puchu mitów moja niedosiężna muza dla niej stworzę poemat ozdobiony barwami snów zaufam intuicji i wyślę wybrance bez adresu miłość odszuka
Marek_Stasiuk Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 jeszcze w puchu mitów moja niedosiężna muza dla niej stworzę poemat ozdobiony barwami snów To najciekawszy fragment. Rozwiń to a resztę odłóż na jakiś czas. Jeśli mogę coś zasugerować. szacun
aluna Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Fajnie...fajnie!Nie dziwi wcale ,mnie także ujął ten wątek: "jeszcze w puchu mitów moja niedosiężna muza dla niej stworzę poemat ozdobiony barwami snów" Pozrowionka!
Judyt Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 na zawiłościach drogi jak ociemniały nestor co krok potykam kamienne stopy ranią bez oparcia jestem bezsilny w splotach pnączy mój dom bez przytuliska od dawna stara pogięta dziczka rodzi cierpkie owoce dziś nikomu na nic rozbitek jeszcze w puchu mitów moja niedosiężna muza dla niej stworzę poemat ozdobiony barwami snów zaufam intuicji i wyślę wybrance bez adresu miłość cię odszuka no fajne przesłanie Tereso, może troche bym coś pokombinowała z ułożeniem- chyba że musi być regularnie to już wybór Autora(...), bo ni zam się;) :)ciepłoniaście
kasiaballou Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Gdyby wyciąć "cię" pointa stanie się wieloznaczie pojemniejsza. Jest klimacik, pozdrawiam serdecznie :)) kasia
Zbyszek_Dwa Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Bardzo piękny wiersz z przesłaniem i można z niego wyczytać kilka interpretacji. Zgadzam się z wieloma tu komentującymi że najpiękniejsza jest: "jeszcze w puchu mitów moja niedosiężna muza dla niej stworzę poemat ozdobiony barwami snów" Serdecznie pozdrawiam Teresko:)))
teresa943 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marku! Reszta i ta strofa są powiązane na zasadzie kontrastu... ale dzięki za sugestie, zawsze są cenne...dziękuję :) serdecznie pozdrawiam :)))
teresa943 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aluna! Dzięki i serdecznie pozdrawiam :)))
teresa943 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko! Pięknie to zrobiłaś, ale mam takie tam swoje...ułożenia, więc... na razie tak pozostanie (kaprys autora:) dzięki za poświęcony czas i podobanie... ceplutko pozdrawiam :)))))
teresa943 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasiu! Twojej rady było mi trzeba. To "cię" wpisalam "na przynętę"...hehe, żartuję... po prostu, żeby się upewnić (pierwotnie było bez "cię")...już poprawione i jeszcze co nieco też... dziękuję i cieplutko pozdrawiam :))))
teresa943 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za podobanie i odczytanie przesłania. Cieplutko pozdrawiam Zbyszku :))))
Bernadetta1 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysiu w wersji Judyt jak dla mnie lepiej :)...forma nabiera kstałtu;)...pozdrawiam cmok:)
teresa943 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Dzięki Beatko, że zajrzałaś i za opinię...zastanowię się... serdecznie pozdrawiam :))) Krysia
bestia be Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Co ja mogę biedny powiedzieć, tylko jedno fajny wiersz pozdrawiam bestia
Judyt Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko! Pięknie to zrobiłaś, ale mam takie tam swoje...ułożenia, więc... na razie tak pozostanie (kaprys autora:) dzięki za poświęcony czas i podobanie... ceplutko pozdrawiam :))))) okej, ja tu tylko przechodzę
teresa943 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Judyt! Baaardzo cenne Twoje przechodzenie...i ułożenie...skorzystam niebawem... jeszcze raz dzięki :))))
Rekomendowane odpowiedzi