Marek_Stasiuk Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 do nogi! psia mać..... ech bierz ją bierz mnie niech się nie pieprzę nie ma mnie, się samo się jest staje się - samo samczo w nią wpełznę góra dół wypełznę ktoś ci mówił, że imię masz suko piękne? wiem, że kurewsko bezczelnie szacun mała - idź won! niech cię już nie chcę sam popatrzę na blady sufit a palić mi się chcę jak psu ruchać
mały_dzielny_toster Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Straszne. Od treści, przez język, po stylistykę - jak dla mnie okropieństwo. Kosz. Mimo to - pozdrawiam serdecznie :)
Magda_Tara Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 no i jest! z warsztatu! ta zwierzęca...hmm...namiętność ;)) no proszę, kto by pomyślał, że tak szybko zareagujesz... :))
BARBARA_JANAS Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Nazwisko zobowiązuje, ale ja się niestety nie piszę... Pozdrawiam
Klaudia nicole Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 No i wyszła .............samcza natura:) Nie ma się czym gorszyć......życie....;)
Trycjusz Rak Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Dla mnie ten "wiersz" jest jednak lekkim nieporozumieniem, przyjmuję go z grymasem na twarzy i z niesmakiem na żołądku. Pozdrawiam
Robert_Siudak Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 podejrzewam co autor chciał przekazać, ale na pewno da się to zrobić w ciekawszy sposób, same przekleństwa są przydatne, ale w jakimś kontekście, a nie jako trzon wypowiedzi. Pozdrwiam R.
Klaudia nicole Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Co wy wszyscy chodzicie w kondomach?Perwersja tylko w zaciszu domowym....?
Magda_Tara Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor! autor! nie ma... :(
Slide Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 No nareszcie coś zupełnie innego. Coś mi to przypomina. Poeta wyklety? Nie jest łatwo, trzeba mieć osobowość. huaaa
Marek_Stasiuk Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie nie straszno. Znam straszniejsze rzeczy, mówię Ci. mrs
Marek_Stasiuk Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie moje zobowiązuje, jak cholera. mrs
Marek_Stasiuk Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Życie jak w Madrycie....a byłem mała - szacun
Marek_Stasiuk Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też ma niesmak w żołądku jak pomyślę, że to takie pierdolenie. mrs
Marek_Stasiuk Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tu nie ma przekleństw, przysięgam. A jedynie wulgaryzmy, ale jakże kulturotwórcze. mrs
Marek_Stasiuk Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam jeszcze siwuchę....ziiimna, dawaj brachu. szacun
Marek_Stasiuk Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam, to chyba widać, słychać i czuć... szacun
Magda_Tara Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam, to chyba widać, słychać i czuć... szacun póki co , to: czytać!
Robert_Siudak Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam, to chyba widać, słychać i czuć... szacun Problem w tym że sama osobowość nie wystarczy, trzeba jeszcze mieć warsztat, który ubierze tą osobowość w wiersz, w formie która zaciekawi, czy zachwyci odbiorców. Nie twierdze że autor nie ma warsztatu, ale ten wiersz średni jak dla mnie, najlepsze co z niego wyciągnąłem dla mnie to : "a palić mi się chcę jak psu ruchać" - byłoby super zakończeniem, gdyby całość była ciekawsza Pozdrawiam R.
Rekomendowane odpowiedzi