teresa943 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 razem niesiemy uśmiech krzewom na skwerku przycupnęły białe czapy kiwają się smętnie a wiatr dziś zaspał nie tarmosi spod beretu niesforne kosmyki znów się wymknęły zalotnie iskrzą spojrzenia w objęciach mowa przytulona powiedziała więcej ciałem niż słowa rozradowane sędziwe świerki i błękit na tle przestrzeni w oczach wzruszona kropla odbija zieloną wilgoć sercem oddam w ręce poezji obraz będę pieścił snami tak długo aż jutrzenka nam otworzy promienną przyszłość za progiem przeznaczenie czeka z Mendelssohnem wierzysz snom? tobie wierzę ------------------------- sorry, za połkniętą literkę w tytule...hehe...byłam głodna :))
Franka Zet Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Ogromnie mi się spodobał, poczułam ten spacer, przytuloną mowę i radość świerków. Tylko [quote] aż jutrzenka nam otworzy promienną przyszłość nie, nie chcę jutrzenki itd. Potem znów fajniaście. Pozdróweczki.
Bernadetta1 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 za ta wzruszona krople Krysiu masz duzego pluusa i cmok:):)pozdrawiam:)
teresa943 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie, nie chcę jutrzenki itd. Potem znów fajniaście. Pozdróweczki. Franiu! Dla Ciebie wszystko...szczególnie jak "tupiesz i wołasz nie"... może "opatrzność" wolisz? Może być? Dziękuję za wizytę i podobanie :))) Pozdrawiam. Krysia
teresa943 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. warto było się wzruszyć, choćby i krople..duża stawka..."pluus" i jeszcze "cmok"...teraz to już naprawdę się wzruszyłam... dziękuję i pozdrawiam :)) buziaki!
aluna Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Podoba się podoba tereso Droga! No i te : "niesforne kosmyki znów się wymknęły zalotnie " Pozdrowionka!
teresa943 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aluna! Dzięki serdeczne. Cieplutko pozdrawiam :)))
patti patti Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 uwielbiam twoje wiersze pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uwielbiam takich Czytelników!!! cieplutkie pozdrówki :))))
Koval_ZNowin Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 spod beretu niesforne kosmyki znów się wymknęły zalotnie za to pokłony, reszta również bardzo. Pointa sprawiła że się uśmiechnąłem i westchnąłem ,dobrze:) pozdrawiam serdecznie
teresa943 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "niesforne kosmyki" dziękują za pokłony :) cieszę się, że pointa wywołała uśmiech, a nawet westchnienie... wielkie dzięki :)))) cieplutko pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi