Tymczasem Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Potwierdzam niniejszym ( mój anioł mi świadkiem) - na blade Twe nogi zerknęłam ukradkiem. Nie żeby od razu tak lampić się brzydko jak sroka w pięć złotych, jak wędkarz za rybką..... Dyskretnie ja chciałam ten temat obadać, o wiośnie zagaić, o bzdurach pogadać. Wtem z zaskoczenia (sama nie wiem czemu) wypaliłam nagle jak żołnierz z CKM-u: „Znać, że wiosna do nas bardzo szybko bieży bo na nogach Ty nie masz zbyt dużo odzieży!!! Czy aby przypadkiem nie nadeszła pora by Twe nogi poznały smak depilatora?” Wyrzuciwszy to z siebie pomyślałam potem że mowa jest srebrem lecz milczenie złotem. I warto by czasem bardziej ważyć słowa- bo lepiej nic nie mówić niż potem żałować. 1
Magda_Tara Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 a choćby i złotem było.... Ty -mów, mów, mów !!! przezabawnie gadasz!! buziak!
bestia be Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Fajny wiersz pozdrawiam bestia
Tymczasem Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Dziękuję za komentarze - cieszę się, że znalazło sie tu trochę miejsca i dla zabawnego wierszoklecenia....
Almare Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 - bardzo ładnie, bardzo. masz jeszcze jakieś kawałki? :)))
adam walczak Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 nie uwierzysz, ale widziałem ostatnio pewnie tego samego gościa w szortach!!! świetny kawałek, pozdrawiam
Tymczasem Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Wierszyk ten napisałam dla kolegi - biegacza, którego spotkałam na wiosennej imprezie biegowej;) Niedługo wiosna, więc pewnie pojawi się więcej takich tematów na ulicach ....
Rekomendowane odpowiedzi