Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Ja też na tyle na ile mi zdrowie pozwala, a pozwala na niewiele. Tym bardziej te krótkie chwile cieszą.   Kiedyś było dużo więcej do tego stopnia iż wolałem nawet sam się gdzieś wybrać niż spędzać czas w miłym towarzystwie, ale pod dachem.   Niestety rzadko kiedy udało się kogoś namówić i to tak przeważnie na siłę. Ludzie w Polsce uwielbiają przebywać tylko w pomieszczeniach zamkniętych, pomimo że deklarują co innego. Gdy ktoś powie sprawdzam prawda wychodzi na jaw.
    • @Rafael Marius cały rok żyję przyrodą:)
    • @Rafael Marius Przecież mój komentarz jest kontynuacją rozmowy. Ty napisałeś swoją opinię a ja swoją.  Gdyby mi ta formuła nie pasowała - nie odpowiedziałabym.  Obraziłeś się za słowo 'totalnie'?   @Rafael Marius Szanuję Twoje zdanie. Nawet fakt, że masz inny słownik niż wszyscy, ok. Masz takie prawo. Ja też mam prawo do swojej opinii
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Skoro totalnie to szkoda czasu na dalsze wyjaśnienia. W moim słowiku nie ma takiego wyrazu.   A ja zawsze jestem otwarty na rozmowę z każdym, ale jak nie chcesz to nie będę się więcej narzucał.   To forum jest miejscem rozmów, ludzi piszących wiersze, nie tylko o wierszach, a może o nich nawet najmniej, ale jeśli Ci nie pasuje taka formuła to nie po drodze nam.    
    • @Rafael Marius Przecież w moim wierszu nie ma ordynarnej nagości. Modelka owszem jest naga, ale okryta tkaniną... chyba Twoja wyobraźnia za daleko poleciała. I raczej nie zrozumiałeś wiersza...   A w kwestii nagości i artystów. Przecież nagie ciało samo w sobie może być dziełem sztuki... Pomijając Szał uniesień, spójrz na Dawida Michała Anioła... i to nie są pojedyncze przypadki.    Pomyśl o artyście, który maluje swoją ukochaną, nagą. I co? Powiesz mu, że nie jest artystą? Twój komentarz totalnie nie ma żadnego pokrycia.         
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...